Τι συμβολίζει το καλά κρυμμένο τατουάζ της Αθήνας Ωνάση - ΦΩΤΟ

αποκαλύφθηκε τυχαία στους τελευταίους αγώνες όπου πήρε μέρος

Η Αθήνα Ωνάση σπανίως απασχολεί τα ΜΜΕ γιατί πολύ απλά ξέρει να κρατάει κρυφή την ιδιωτική και προσωπική της ζωή. Η χρυσή κληρονόμος μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο είχε απομονωθεί αλλά πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στο  Longines Global Champions Tour 2018, που πραγµατοποιήθηκε στο Μαϊάµι των ΗΠΑ.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Αυτό όμως που έπιασε ο φακός των φωτογράφων ήταν ένα µικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραµµα, που είναι εµφανές µόνο αν τα µαλλιά της είναι µαζεµένα. Στον κόσµο των τατουάζ το σύµβολο «µεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός. 

upl5ad72d6df2b89.jpg

∆ύσκολα µπορεί κανείς να ερµηνεύσει αυτή την επιλογή της Αθηνάς, αλλά πιθανότατα αποτυπώνει την ανάγκη της για εσωτερική και εξωτερική ηρεµία και γαλήνη.

Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι «αναταράξεις» δεν της αρέσουν καθόλου. ∆εν γνωρίζουµε αν το συγκεκριµένο tattoo είναι το µοναδικό που κοσµεί το σώµα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά ο συµβολισµός δείχνει πολλά για την ίδια και το «status quo» της.

ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Η χρυσή κληρονόµος είναι δεδοµένο ότι έχει αφήσει πίσω της τις σκιές του παρελθόντος και όλα όσα την πλήγωσαν. Μετά τη δηµοσιότητα που πήρε το κεφάλαιο του χωρισµού της, έχει αποτραβηχτεί εντελώς από τα «φώτα» και αποφεύγει κάθε είδους άσκοπη προβολή. Οι µοναδικές εµφανίσεις της είναι σε ιππικούς αγώνες. Η αγάπη της για τα άλογα και την ιππασία καλά κρατεί και κάθε µεγάλος αγώνας ή διοργάνωση τη βρίσκει στην πρώτη γραµµή της «µάχης», επαρκώς προετοιµασµένη να κατακτήσει νέα ρεκόρ και µετάλλια. Αυτήν τη φορά, η Αθηνά Ωνάση εθεάθη φανερά ανανεωµένη και έχοντας πια επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος, σε έναν από τους πλέον κορυφαίους αγώνες ιππασίας, στην ανατολική ακτή της Αµερικής, στο Μαϊάµι. Μια τέτοια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, όπως το Longines Global Champions Tour 2018, άλλωστε, δεν θα µπορούσε να φιλοξενηθεί παρά στις εξωτικές παραλίες του Μαϊάµι, που προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό σε αθλητές και παρευρισκόµενους. Οι κορυφαίοι αναβάτες του κόσµου και τα άλογά τους ανταγωνίστηκαν για να κερδίσουν τις διακρίσεις του πρωταθλήµατος, τα µετάλλια και τα χρήµατα που συνόδευαν κάθε θέση.

Η διοργάνωση έλαβε χώρα στις αρχές Απριλίου και ίππευσαν, πέραν της Αθηνάς, πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ. Η Αθηνά Ωνάση αγωνίστηκε την πρώτη µέρα των αγώνων, στις 5 Απριλίου, στην οµάδα «St Tropez Pirates», και κατέλαβε την 12η θέση και χρηµατικό έπαθλο 10.969 ευρώ, ενώ πέρυσι στην ίδια κατηγορία είχε καταλάβει την 9η θέση.

Στον διαγωνισµό Longines Global Champions Tour βρέθηκε και η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, που αποκάλυψε τις δεξιότητές της ως επαγγελµατία ιππέως στις ακτές του Μαϊάµι. Η 21χρονη τερµάτισε 46η, αλλά έκανε µια θεαµατική εµφάνιση, αφήνοντας πίσω της στη συγκεκριµένη κούρσα την Αθηνά Ωνάση, η οποία τερµάτισε 49η. Η 26χρονη Τζέσικα Σπρίνγκστιν, κόρη του διάσηµου τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν, που έλαβε επίσης µέρος στον συγκεκριµένο αγώνα, τερµάτισε 42η. Η 35χρονη Τζορτζίνα Μπλούµπεργκ ήταν ακόµα µία αναβάτης ανάµεσα στον «χρυσό» κατάλογο των συµµετεχόντων και κατέλαβε την 21η θέση.

Η κόρη του Μάικλ Μπλούµπεργκ ξεκίνησε να ιππεύει όταν ήταν µόλις τεσσάρων ετών και έλαβε µέρος σε αγώνες µόλις στα έξι της. Οι παρευρισκόµενοι και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν συναρπαστικό αγώνα µε έντονη µαχητικότητα και δυναµισµό, αφού όλοι οι αναβάτες ήταν πολύ καλά προπονηµένοι και έτοιµοι να καταρρίψουν τα προσωπικά τους ρεκόρ. Παράλληλα, όµως, διεξήχθησαν πολλά events. Η χλιδή και ο αθλητισµός συνδυάστηκαν άψογα, προσφέροντας σκηνικά υψηλού επιπέδου στους λαµπερούς καλεσµένους.

Πηγή: Secret
 

Διαβάστε επίσης