Tα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ο Ερμής εδώ και λίγες μέρες ορθόδρομος πια! Οι επικοινωνίες μας στρώνουν, όπως και οι επαφές μας με το παρελθόν τελειώνουν πλέον… Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι είναι στην πιο πλούσια επικοινωνιακή τους περίοδο!

Κριός
Γενικά
Το χρονικό διάστημα που απαιτείται, Κριέ, για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου είναι αρκετά μεγάλο και χρειάζεσαι ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια στη συγκέντρωσή σου και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις, που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Κριέ μου, να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις με άλλα θέματα και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις περισσότερο κοντά του, για να ξεπεράσετε τα μικροπροβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει πρώτα να δεις αν είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό. Διάφορα απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν, καθώς θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Γενικά
Ορισμένες σχέσεις σου, Ταύρε μου, συντηρούνται σε μάλλον επιφανειακό επίπεδο και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει γι’ αυτό. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα ανακαλύψεις τρόπους για να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι αρνητικά, Ταύρε μου, κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, οι συνεργασίες, και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις κινήσεις που σε οδηγούν σε έξοδα.

Δίδυμος
Γενικά
Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις όσα λάθη σε ακολουθούν από το παρελθόν, Δίδυμέ μου, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου είναι αρκετά μεγάλες. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας κι έτοιμα να σε στηρίξουν, αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Δίδυμε, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με πολλή αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Δίδυμε, πρόσεχε σε ό,τι αφορά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο. Τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Καρκίνος
Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, Καρκίνε, κάποιες μεγάλες δυσκολίες σε έφεραν σε δύσκολη θέση, αλλά μέσα από αυτό το «στρίμωγμα», σου δόθηκε η δυνατότητα να αξιολογήσεις αυτούς που έχεις δίπλα σου. Τα νέα δεδομένα σε οδηγούν στην πλήρη ανασύνταξη ολόκληρης της ζωής σου σε επίπεδο σχέσεων. Οι αλλαγές είναι πολλές και καθοριστικής σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Καρκίνε μου, και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν κι επιθυμείς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος κι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να το καταλάβεις.


Λέων
Γενικά
Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει πρόσφατα, Λέων μου, αποδεικνύεται ανεπιβεβαίωτο και σκοτεινής προέλευσης. Μη βιαστείς να κοινοποιήσεις το γεγονός, αντίθετα κράτησέ το μυστικό, ώστε να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό. Κάποιοι απογοητεύονται με τη λάμψη της αλήθειας αυτής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές στη σχέση σου, Λέων μου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που ίσως να σου γίνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες να ισορροπήσεις.

Παρθένος
Γενικά
Νέες προτάσεις δέχεσαι, Παρθένε, με ισχυρά χαρακτηριστικά, που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Αξιολόγησέ τες σωστά και δίχως βιασύνη, για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν καταφέρεις να αντιληφθείς τη σημασία τους έγκαιρα, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Παρθένε μου, και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου, αφού την τελευταία περίοδο, για ακόμη μια φορά, έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Παρθένε μου, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποθέσεις, που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, βρίσκοντας καινούργιες πηγές.

Ζυγός
Γενικά
Έχεις ελεύθερο πνεύμα, Ζυγέ, και δε δέχεσαι οποιονδήποτε περιορισμό. Έχεις έντονες αντιδράσεις και εκρηκτικό χαρακτήρα. Σήμερα, δε θα μπορείς να υποστείς κανενός είδους καταπίεση, ακόμη και αν προσπαθήσεις να την επιβάλεις εσύ στον εαυτό σου. Δεν περιορίζεσαι, το μυαλό σου ταξιδεύει διαρκώς μακριά από το σώμα σου και φαντάζεται ότι ζει τα πράγματα που επιθυμεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Ζυγέ μου, το καλύτερο είναι να περάσεις όσο το δυνατόν ομορφότερα με το ταίρι σου, αποφεύγοντας τη γκρίνια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, φρόντισε να συνεργαστείς και να οργανώσεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητα σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν στάσιμα. Προσπάθησε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.


Σκορπιός
Γενικά
Το τεράστιο διάστημα, Σκορπιέ, κατά το οποίο κουβαλούσες ολόκληρο το φορτίο στις δικές σου πλάτες, έχει τελειώσει. Τώρα πλέον, ο καθένας είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα γεγονότα εξελίσσονται γρήγορα και φέρνουν τεράστια δικαίωση. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και δέχεσαι τη γενική αποδοχή κι επιβραβεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε κι οι δύο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε μόνο σήμερα να τελειώσεις με κάποια δύσκολα θέματα που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο πάντως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


Τοξότης
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε κανέναν, Τοξότη, να παρεμβαίνει στη ζωή σου, όσο αγνές και να φαίνονται οι προθέσεις του. Η κοινωνική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και είναι απαράδεκτες οι παρεμβάσεις τέτοιου είδους. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, για να μην έρθεις σε δύσκολη θέση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή – μην το αναβάλλεις άλλο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες στη σχέση σου, Τοξότη, αρχίζουν να ξεπερνιούνται κι έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη, θα έχεις αρκετό φόρτο και η πίεση θα σε εκνευρίζει αρκετά. Έχε κουράγιο όμως, αφού μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν και οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε να κάνεις οικονομία.

Αιγόκερως
Γενικά
Σύντομα, Αιγόκερε, η κατάσταση στη ζωή σου αλλάζει και οι βελτιωμένες συνθήκες που δημιουργούνται, γίνονται αφορμή για σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες θα φέρουν καθοριστική πρόοδο. Μην αναβάλλεις μόνο την επίλυση εκκρεμοτήτων, που σε κρατούν πίσω στις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις, σε απελευθερώνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Αιγόκερε μου, και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή την συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρχει στο πρόγραμμά σου αρκετή δουλειά, πράγμα που φυσικά δε σε φοβίζει. Φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Το μέλλον δεν είναι τόσο αδιέξοδο όσο φαίνεται, Υδροχόε μου, και οι καταστάσεις που έρχονται είναι αρκετά πιο αισιόδοξες. Μην απογοητεύεσαι και μην αδημονείς να δεις τις εξελίξεις. Ο χρόνος δε βιάζεται και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να αρπάξεις τις ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν ξαφνικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, η διάθεση σου θα είναι καλή και θα εξωτερικευτείς στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, νιώθεις μεγάλη υπερένταση κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν κάποιες ανολοκλήρωτες υποθέσεις σου. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μη δώσεις άλλες αναβολές. Τα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα ευνοούνται.

Ιχθύς
Γενικά
Η οικογένεια σε στηρίζει, Ιχθύ, με πολλούς τρόπους και σε όλα τα επίπεδα. Μην την παραμελείς και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια σε όσα απαιτούνται, για να υπάρχει ισορροπία. Οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση συνεννόησης. Μην υπερβάλλεις πάντως, όταν υποστηρίζεις τις θέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις σήμερα, Ιχθύ, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε μόνο να οργανωθείς απέναντι στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν κι εσύ ψάχνεις να βρεις πρόσθετες πηγές εσόδων, για να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις σου.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης