Θρίλερ χωρίς τέλος με την εξαφάνιση του Θάνου από τη Ναύπακτο

 

Με κομμένη την ανάσα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 32χρονου από τη Ναύπακτο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη κάτω από περίεργες συνθήκες.

Το θρίλερ άρχισε όταν οι γονείς του Θάνου Ακριβού, που μίλησαν μαζί του το βράδυ της Τετάρτης, ταξίδεψαν την επομένη από τη Ναύπακτο για τον Αγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα όπου κατοικεί ο γιος τους. Ομως δεν τον βρήκαν και ανήσυχοι δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Το βράδυ της Παρασκευής η Τροχαία εντόπισε τη μαύρη BMW του νεαρού στον επαρχιακό δρόμο της Στέρνας, στην περιοχή Πανόραμα του Αργους. Ηταν ξεκλείδωτη, με τα κλειδιά στη μίζα και μέσα υπήρχαν χρήματα και τραπεζικές κάρτες. Από τις αποδείξεις διοδίων που βρέθηκαν προέκυψε ότι ο Θάνος ταξίδεψε το μεσημέρι της Τετάρτης από την Καλαμάτα προς την Αθήνα και τα μεσάνυχτα πέρασε τα διόδια του Αργους.

Ενας μάρτυρας που εργάζεται ακριβώς απέναντι είπε ότι γύρω στις 8 το πρωί της Παρασκευής ο Θάνος ζήτησε βοήθεια για να γεμίσει την μπαταρία του οχήματος που είχε μείνει. Πιθανολογείται, λοιπόν, ότι την Παρασκευή βρισκόταν στο Πανόραμα με άδειες μπαταρίες στο αυτοκίνητο και το κινητό του. Ο πατέρας του αγνοουμένου αποκάλυψε στο npress.gr ότι ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αυτοκινήτων της περιοχής είδε ότι ο 32χρονος βρισκόταν στο όχημά του έως τις 3 το απόγευμα της Παρασκευής.
«Μία φορά άνοιγε το καπό, την άλλη το πορτμπαγκάζ και γενικά φαινόταν να είναι σε απόγνωση» είπε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, οι Αρχές αναζητούν και άλλο ένα ασημί αυτοκίνητο, μάρκας BMW, ο οδηγός του οποίου φέρεται ότι βοήθησε την Πέμπτη τον Θάνο. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, λίγο μετά τις 3 μ.μ. «πλεύρισε» το όχημα του 32χρονου (επίσης BMW) και άνοιξαν το καπό σε μια προσπάθεια να τροφοδοτήσει με ενέργεια την μπαταρία του από τη δική του. Ομως στο αυτοκίνητο του αγνοουμένου η μπαταρία βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτι που προφανώς δεν γνώριζε κανένας από τους δύο οδηγούς, με αποτέλεσμα ο μυστηριώδης άγνωστος να φύγει. Η Ασφάλεια τον αναζητεί καθώς ενδεχομένως θα βοηθήσει στην έρευνα.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς του αγνοουμένου καταγγέλλουν τις Αρχές για κωλυσιεργία, καθώς, όπως λένε, θα έπρεπε να κινητοποιηθούν αμέσως μόλις έλαβαν την καταγγελία για εξαφάνιση -δηλαδή το πρωί της Πέμπτης- και να αναζητήσουν το στίγμα του κινητού του. Ωστόσο, η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική άρχισαν τις έρευνες για την αναζήτηση του 32χρονου το απόγευμα της Κυριακής, αφού, όπως είπαν, τότε έλαβαν τη σχετική εντολή.