Χωρισμένη στα δύο η οικογένεια του Στάθη Ψάλτη - Τι έγινε στο μνημόσυνο

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, η οικογένεια του εξακολουθεί να είναι χωρισμένη στα δύο.

Η κόρη του Μαρία, τέλεσε τη Δευτέρα μνημόσυνο σε πολύ στενό κύκλο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Κάτια Κυβέλου και τον θείο της Γιάννη Ρώτα.

Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, Χριστίνα Ψάλτη, σύμφωνα με την Espresso πρόκειται να τελέσει άλλο μνημόσυνο το ερχόμενο Σάββατο.

"Σε στενό οικογενειακό κύκλο τελέσαμε μνημόσυνο για τον χρόνο που είσαι μακριά μας. Άκουσα τη συμβουλή σου: θα κάνεις πάντα αυτό που θες εσύ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για μένα, μπαμπά μου, δεν είσαι εκεί σε αυτό το ψυχρό μνήμα, έχεις πάει ένα ταξίδι και όταν ορίσει ο Θεός, θα ανταμώσουμε" έγραψε η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

"Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο" είπε η άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Χριστίνας Ψάλτη μιλώντας στην Espresso και σημείωσε: "Η Χριστίνα δεν γνώριζε κάτι για το χθεσινό μνημόσυνο που τελέστηκε από την κόρη του Στάθη και τη μητέρα της, γιατί δεν την προσκάλεσε κανείς. Ωστόσο, η ίδια δεν θα μπορούσε να μην παραστεί στο μνημόσυνο του Στάθη και αυτό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό του".

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης