Επέστρεψε στην Ελλάδα η Όλγα Φαρμάκη! Φιλιά και αγκαλιές με τα αδέρφια της και τη μητέρα της στο αεροδρόμιο – Φωτογραφίες

Η Όλγα Φαρμάκη επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σχεδόν τρεις μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο! Η γνωστή fashion blogger και πρώην μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, καθώς δεν κατάφερε τελικά να αντέξει την ψυχολογική πίεση που βίωνε το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι. Η παίκτρια των Διάσημων ήθελε καιρό να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης και να γυρίσει πίσω στα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Τις τελευταίες ημέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη, σκέφτομαι διάφορα πράγματα. Επίσης ξύπνησα σήμερα με τις ίδιες σκέψεις. Θέλησα να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου για να σκεφτώ μερικά πράγματα. Έχω πάρει μια συνειδητή απόφαση. Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ. Έχω αναβάλλει πολλές φορές αυτή μου η σκέψη, αλλά η ήρθε η ώρα για μένα πιστεύω αυτό το ταξίδι να τελειώσει εδώ για μένα. Συγκινούμαι γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί», δήλωσε η Όλγα Φαρμάκη στους συμπαίκτες της, ανακοινώνοντας την οικειοθελή αποχώρησή της.

Το απόγευμα της Τρίτης, η πρώην παίκτρια του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα, χαρούμενη που θα έβλεπε ξανά από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα. Φυσικά, στο αεροδρόμιο έσπευσαν η μητέρα της, Μαρία Φαρμάκη, η αδερφή της Γωγώ και ο αδερφός της, Μανούσος. Η Όλγα Φαρμάκη, όπως ήταν επόμενο βούρκωσε όταν είδε από κοντά την οικογένειά της. Έτσι, δεν έλειψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά, μη μπορώντας να πιστέψει πως βρίσκεται επιτέλους στην πατρίδα, μακριά από τις ταλαιπωρίες του Αγίου Δομίνικου.

 

Διαβάστε επίσης