Πάτρα: “Φορτωμένος” κρατούμενος από τον Κορυδαλλό στον …Άγιο Στέφανο – Δείτε τι μετέφερε – Η απίστευτη κρυψώνα!

Άφησε το κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού και ερχόταν “φορτωμένος” στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Ο λόγος για 60χρονο Αλβανό, που κατά την διάρκεια της μεταγωγής και λίγο πριν περάσει το κατώφλι των φυλακών της Πάτρας, σύμφωνα με πληφορορίες του tempo24.gr, συνελήφθη για κατοχή 400 και πλέον γραμμαρίων κάνναβης. 

O εγκλειστος αλλοδαπός, είχε καταδικαστεί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Αποφασίστηκε η μεταγωγή του στην Πάτρα και εκείνος άγνωστο πως, κατάφερε να κρύψει την πόσοτητα της κάνναβης, με σκοπό να την διοχετεύσει σε κρατούμενους των φυλακών του  “Αγίου Στεφάνου”. 

Όταν η κλούβα έφθασε έξω από τις φυλακές, τότε άνδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Μεταγωγών Πάτρας, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στον 60χρονο και στις αποσκευές του. Σε μπουκάλια σαμπουάν εντοπίστηκε η ναρκωτική ουσία!

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ