Αγρίνιο: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 49χρονο Δημήτρη Τσίτσικα

βρεθηκε απανθρακωμενος στο αυτοκινητο του

Η τελευταία πράξη του δράματος για τον 49χρονο Αγρινιώτη επαγγελματία Δημήτρη Τσίτσικα, που το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης 10 Απριλίου, βρέθηκε απανθρακωμένος από διερχόμενο οδηγό, μέσα στο τζιπ που οδηγούσε, κοντά στην Αμβρακιά στο ορεινό Θέρμο, κι ενώ νωρίτερα οι συγγενείς του είχαν χάσει τα ίχνη του, γράφτηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Συγγενείς και φίλοι απαρηγόρητοι, είπαν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους Δημήτρη.

Στο μεταξύ, το περασμένο Σάββατο, έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ανάλυσης των δειγμάτων του DNA που είχαν ληφθεί από τον ίδιο και δύο στενά συγγενικά του πρόσωπα (τις δύο κόρες του) και ταυτοποιήθηκαν και επισήμως τα στοιχεία του, βυθίζοντας στο πένθος το Αγρίνιο απ’ όπου καταγόταν και το Μεσολόγγι που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν, διατηρώντας αρτοποιείο. Συγγενείς είχε και στο εξωτερικό καθώς είχε γεννηθεί στη Γερμανία. Οι Αρχές οδηγήθηκαν εξαρχής στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του

Σε ότι αφορά τις έρευνες, αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη και στρέφονται κυρίως ως προς το ενδεχόμενο του θανατηφόρου τροχαίου, κάτι που εξάλλου «έβλεπαν» από την αρχή ως επικρατέστερη εκδοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το υγραεριοκίνητο τζιπ προσέκρουσε στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία, ντεραπάρισε δεξιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο. Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν η φωτιά στο όχημα προκλήθηκε όταν βρισκόταν εν κινήσει ή από την πρόσκρουση, κάτι που θα δείξει η πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επιπλέον, κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο κατέγραψαν την μοιραία μέρα, το τζιπ να κινείται προς το σημείο που βρέθηκε καμένο ολοσχερώς. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατός του οφείλεται σε απανθράκωση.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης