Πάτρα: Από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής στη "Γιορτή Χορευτικών Συγκροτημάτων - Πρωτομαγιά 2018"

μεχρι τις 25 Απριλίου

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, διοργανώνει και φέτος την «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ – ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018».

Μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και συμμετέχουν πάνω από είκοσι πέντε χορευτικά συγκροτήματα με 700 και πλέον χορευτές-τριες από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ την παρακολουθούν χιλιάδες πατρινοί.

Στην εκδήλωση αυτή  δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας και όχι μόνο, να πάρουν μέρος σε μια γιορτή παρουσίασης του λαϊκού μας χορού και προβολή της δουλειάς τους.

Ξεκινώντας από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 στις 6.30 το απόγευμα θα διασχίζουν  τον  πεζόδρομο της Ρήγας Φεραίου και στη συνέχεια ανηφορίζοντας την Γούναρη θα φτάσουν στα Υψηλά Αλώνια.

Στη διάρκεια της διαδρομής θα γίνεται παρουσίαση χορευτικών δρώμενων στο δρόμο, τραγούδια και ολιγόλεπτες παρουσιάσεις , φορώντας παραδοσιακές φορεσιές.

Στα Υψηλά Αλώνια θα είναι στημένες δύο εξέδρες όπου τα χορευτικά συγκροτήματα θα μπορούν να παρουσιάσουν ένα 10λεπτο χορευτικό πρόγραμμα επιλογής τους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Τα Χορευτικά Συγκροτήματα που θέλουν να πάρουν μέρος στην «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ – ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018» μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού www.xoreutiko-dimou-patras.gr από σήμερα Δευτέρα 16 Απριλίου 2018  και να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως την Τετάρτη  25 Απριλίου 2018.

Διαβάστε επίσης