Tα ζώδια σήμερα 14 Απριλίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα είναι εδώ! Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου και του 3ουδεκαημέρου, εκπληρώνουν στόχους, όνειρα και σκοπούς! Η τύχη είναι με το μέρος τους αλλά και η δυναμική τους προσωπικότητα, που είναι τώρα ο σύμμαχος τους! Δίας, Πλούτωνας, Άρης και Ποσειδώνας, στα καλύτερα τους!

Κριός

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, συνέχισε ό,τι έχεις αφήσει μισό ή προσπάθησε να επεκτείνεις λίγο τα ολοκληρωμένα, για να είσαι απόλυτα βέβαιος ότι είσαι ικανοποιημένος από αυτά που μπορείς να αποκομίσεις ή ότι έχεις υλοποιήσει τις ιδέες σου. Η επικοινωνία είναι η καλύτερη επιλογή και, κυρίως, η πιο δημιουργική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη στον Αιγόκερω να σε ευνοεί, Κριέ, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μίλησε σήμερα χωρίς δισταγμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα όμως, πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες που θα κάνεις και σε συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν ότι ισορροπούν.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα είσαι απρόβλεπτος, αφού συνδυάζεις σωστά το παρελθόν με το παρόν, για να δώσεις στο μέλλον κάποιες νότες αισιοδοξίας. Όλα λύνονται, αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κυρίως να καταλαβαίνεις τη σωστή χρονική στιγμή για την επίλυση ενός θέματος, ειδικά αν είναι προτιμότερο να το μεταθέσεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε σήμερα τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου, Ταύρε. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις αλλαγές και προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν, αλλά πρέπει να αποφύγεις τα πρόσθετα έξοδα.

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα έχεις καλή διάθεση, αφού μπορείς να έχεις εκείνο που θέλεις, μια και αυτό που είχες φανταστεί, κατάφερες και να το υλοποιήσεις. Μη σκέφτεσαι πάντως υπερβολές, αφού απέχουν από την κατάσταση που πραγματικά θέλεις. Τα μηνύματα που σου δίνουν είναι αδύναμα και δε μπορούν να σε προκαλέσουν να αναθεωρήσεις την στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε σήμερα τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, Δίδυμε μου, για να ισορροπήσεις το κενό που είχες στη σχέση σου κατά το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Δίδυμε, είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να σου προκαλούν ένα έντονο άγχος και σήμερα θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα.


Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις τον τρόπο να προκαλείς αυτά που θέλεις. Φέρνεις τις συζητήσεις στα μέτρα σου και αυτό σε βοηθά να πετύχεις το στόχο σου, αφού είσαι εκείνος που κοιτάει μπροστά, ενώ οι άλλοι περιμένουν ένα νεύμα σου για να σε ακολουθήσουν. Μην πτοείσαι βέβαια, επειδή υπάρχουν κάποιες δυσκολίες που σου κρύβουν κάτι που σε ενδιαφέρει. Μείνε προσηλωμένος στο στόχο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Καρκίνε μου, για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Με χαμηλούς τόνους όμως, μπορείς να βρεις τη χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου, Καρκίνε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, σήμερα θα παραμείνουν σε στασιμότητα.

Λέων

Γενικά
Πρέπει να κάνεις σταθερά βήματα, Λέων μου, για να μη βρεθείς σε αδιέξοδο ή αν τελικά παγιδευτείς, να μπορείς να ξεφύγεις γρήγορα. Αυτό σημαίνει, ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με συζητήσεις που καίνε, αφού ξέρεις ότι είναι εύκολο να ανάψουν οι κόντρες και να πάρουν άσχημη τροπή. Έχεις πάντως τον τρόπο να επιβάλλεσαι κι ο ρόλος που καλείσαι να παίξεις, είναι αυτός που σου αρέσει και σε ικανοποιεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες το σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό σήμερα, Λέων, και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, φρόντισε σήμερα να συνεργαστείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ έχεις πολύ άγχος. Τα πράγματα πάντως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις λίγο τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
Σε χαρακτηρίζει η προτίμηση στο όμορφο, Παρθένε, και το εκλεπτυσμένο που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή, από την τέχνη και τη μουσική, μέχρι το καλό κρασί. Έχεις μια φυσική γοητεία και κομψότητα, που ελκύουν κοντά σου πολλούς ανθρώπους. Μπορείς να μετατρέπεις σε υπέρτατη εμπειρία αισθητικής, ακόμη και την πιο πεζή καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές, Παρθένε μου, νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, έχε προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

 

Ζυγός

Γενικά
Δεν έχεις πρόβλημα, Ζυγέ, να εμπλακείς σε άσχημες καταστάσεις ή, αντίθετα, να τραβηχτείς πίσω και να μην είσαι μπροστάρης. Μην ψάχνεις άμεσα απαντήσεις, αφού θα έρθουν σταδιακά και δε θα είναι τόσο ξεκάθαρες όσο θα ήθελες, αλλά θα σου δημιουργήσουν ερωτηματικά για το πως θα χειριστείς τις καταστάσεις. Απόδειξε και σήμερα την αξία σου, πράγμα που ούτως ή άλλως κάνεις συχνά τον τελευταίο καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, μίλησε με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση σας και για την πορεία της. Έτσι θα γίνουν πολλά πράγματα καλύτερα. Αν δεν έχεις σχέση, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, καθώς, με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τις καλές επιρροές της, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που συχνά σου χαλούν τη διάθεση.

Σκορπιός

Γενικά
Οι προοπτικές σου είναι καλές, Σκορπιέ, και ακόμα καλύτερος ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στους άλλους, γι’ αυτό κι εκείνοι σου το επιστρέφουν. Ξέρεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να λυτρώνεσαι από λάθος κινήσεις, πράγμα όμως που πρέπει να διατηρήσεις. Θέλεις περισσότερη επικοινωνία, οπότε προτιμότερο θα ήταν, να μην αφήνεις θέματα να αιωρούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Σκορπιέ μου, μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να το δεις. Μην το αντιμετωπίζεις, λοιπόν, συνεχώς με κριτικό μάτι

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν και σε ταλαιπωρούν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης

Γενικά
Κλείστηκες στον εαυτό σου, Τοξότη μου, επειδή αυτό που δε σου αρέσει, είναι να σου λένε τι θα κάνεις και να μη σου αφήνουν ελευθερία κινήσεων. Το ένστικτό σου είναι εκείνο που θα σου δώσει όλες τις λύσεις, γι’ αυτό εμπιστέψου το. Είσαι αυτός που θέλει περισσότερη ησυχία, κι έτσι δείχνεις κάποιες τάσεις ανεξαρτησίας, οι οποίες ενοχλούν το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο, Τοξότη μου, το ταίρι σου αγωνίζεται να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά. Αν δεν έχεις ταίρι, βρίσκεσαι σε περίοδο που θα γίνουν κάποια γεγονότα, τα οποία θα σου φέρουν τη νέα γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους, με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, όλα γύρω σου, μοιάζουν όμορφα, αφού κάτι σε ηρεμεί και τα καταφέρνεις μια χαρά. Μια καλή εξέλιξη φαίνεται να έρχεται, αλλά χρειάζεται ανάλυση και επεξεργασία. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχει, να μη χάνεις το κουράγιο σου όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλεις, αφού ο αρνητισμός κάποιες φορές είναι ισοπεδωτικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα έντονο το αίσθημα της απομόνωσης, Αιγόκερέ μου. Καλό είναι, να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε μου, σήμερα πρέπει να προσέχεις, επειδή θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς, για να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου, έχε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα. Αν κινηθείς προσεκτικά, θα καλύψεις τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο.

 

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, αναγκαστικά θα κάνεις πράγματα για τα μάτια του κόσμου, με βαριά καρδιά και χωρίς να μπορείς να το αποφύγεις. Είσαι από αυτούς που βάζουν νερό στο κρασί τους, αλλά προσωρινά και επηρεασμένα, ως κίνηση στρατηγικής και για να δεις αντιδράσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Υδροχόε μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, διαφορετικά στο τέλος θα εξελιχθούν σε εντάσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη κάποιο ταίρι στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη που είναι στον Ταύρο σου δίνει τις θετικές της επιρροές, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να προσέχεις σε αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύς

Γενικά
Είσαι συγκεντρωμένος σήμερα, Ιχθύ, κι είναι ένδειξη ότι έχεις ευχάριστα νέα, πως όλα θα πάνε καλά. Μη χάνεις την υπομονή σου πάντως, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως τα περιμένεις. Μπορείς να κάνεις την αρχή για τη λύση ενός προβλήματος, έστω κι αν δυσκολευθείς λόγω λάθος χειρισμών του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε όμορφα κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να μη φορτίζεσαι κι απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.

Πηγή: Oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης