Σε απολογία από την ΕΛ.ΑΣ η Ελένη Μενεγάκη - Το βίντεο που την "έκαψε"

ερευνα για μπαλωθιές

Η Ελένη Μενεγάκη πέρασε ένα υπέροχο Πάσχα στην Κρήτη παρέα με τον σύζυγό της και τα παιδιά της, ωστόσο, μια κίνησή της, η οποία έγινε προφανώς με καλή πρόθεση, να ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram, την βάζει σε… μπελάδες. Και την ίδια και όσους συμμετείχαν στο βίντεο!

Οπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για το βίντεο που τη δείχνει μια παρέα Κρητικών να λένε μια μαντινάδα στην ίδια και τον σύζυγό της. Ο λόγος; Οι μπαλωθιές που ακούγονται!

Οπως αναφέρει η εν λόγω εφημερίδα, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη Λαγουδάκης ζήτησε κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που η κα. Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είδαν χιλιάδες «ακόλουθοί» της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα διερευνήσουν την υπόθεση θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η κα Μενεγάκη, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Αφού βρεθούν,θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς.

Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

Διαβάστε επίσης