Δ. Καμμένος: Θα γίνει σκοτωμός αν τολμήσουν να φέρουν διπλασιασμό ΕΝΦΙΑ σε φτωχογειτονιές

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

«Mην τολμήσουν να φέρουν διπλάσια αύξηση στον ΕΝΦΙΑ σε φτωχογειτονιές της Αθήνας ή της υπόλοιπης χώρας όπου σαρώνει η ανεργία, θα γίνει πολιτικός σκοτωμός» προειδοποίησε μέσω του ΣΚΑΪ το οικονομικό επιτελείο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Αποκάλυψε ότι ο ίδιος έχει πληροφορίες ότι σχεδιάζεται κάτι τέτοιο από το οικονομικό επιτελείο, εκφράζοντας την κατηγορηματική του αντίθεση.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στις πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να σταματά τα προγράμματα για την οικονομική ανάπτυξη σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βραχονησίδες, ώστε να σταματήσει η πίεση από την Τουρκία.

«Αγγίζουν τη σφαίρα της γελοιότητας. Είμαστε κυρίαρχο κράτος. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα απαιτήσει ο Ερντογάν. Δεν είμαστε κράτος παρίας, είμαστε αυτοί που κρατάμε τη σταθερότητα στην ανατολική Μεσόγειο.

Ούτε καν συζητείται να σταματήσουμε αυτά τα προγράμματα. Οποιος το βάλει στο τραπέζι είναι εγκληματική ενέργεια κατά της σταθερότητας της χώρας» σχολίασε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε επίσης εγκληματικό να μπουν τα Σκόπια με μια σαλαμοποιημένη συμφωνία στο ΝΑΤΟ. «Θα είναι λάθος να το ψηφίσουμε στη Βουλή» επανέλαβε για άλλη μία φορά.