Καθηγήτρια του ΜΙΤ η σύντροφος του Μπραντ Πιτ - Η πρώτη φωτογραφία τους

η 42χρονη είναι αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα

Μετά από πολλούς μήνες που περιφερόταν από εκδήλωση σε εκδήλωση σκυθρωπός και λυπημένος, ο Μπραντ Πιτ φαίνεται να ξεπερνά επιτέλους τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, που προκάλεσε σάλο στη σόου μπιζ το 2016. 

Όπως αποκαλύφθηκε τις περασμένες μέρες, ο διάσημος σταρ έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του. Διεθνή ΜΜΕ τον θέλουν να έχει ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, αυτή τη φορά με μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τον λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ. 

Η εντυπωσιακή νέα αγαπημένη του 54χρονου φαίνεται να μοιάζει αρκετά στα χρώματα με την Τζολί, ωστόσο οι ομοιότητες σταματούν εκεί. 

Η 42χρονη Νέρι Όξμαν είναι καθηγήτρια στο MIT, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Στο παρελθόν, η Όξμαν ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει. 

neri-oxman01.jpg

«Ο Μπραντ και η Νέρι ταίριαξαν αμέσως, επειδή μοιράζονται το ίδιο πάθος για την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την τέχνη» ανέφερε εχθές πηγή στην εφημερίδα Page Six και προσέθεσε: «Η φιλία τους δεν έχει γίνει ακόμα ειδύλλιο, αλλά ο Μπραντ ενδιαφέρεται να περάσει περισσότερο χρόνο με τη Νέρι. Είναι συναρπαστική γυναίκα». 

Αν και πολλά ΜΜΕ επιμένουν ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα σχέση, φαίνεται πως η γνωριμία του Μπραντ με τη γοητευτική καθηγήτρια χρονολογείται τουλάχιστον από το περασμένο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Μπραντ Πιτ φέρεται να είχε επισκεφθεί το εργαστήρι στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης όπου εργάζεται η Όξμαν και είχε φωτογραφηθεί μάλιστα με αρκετούς από τους σπουδαστές. 

brad-mesa.jpg

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε μια Αμερικανίδα φοιτήτρια στο Instagram, ο σταρ ποζάρει με την ίδια και άλλες πέντε σπουδάστριες του MIT. Σε έναν άλλον λογαριασμό στο Instagram ανέβηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε την ίδια μέρα και δείχνει τον Πιτ να ποζάρει δίπλα στην 42χρονη καθηγήτρια. Ωστόσο ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία έσπευσε στη συνέχεια να την κατεβάσει, γεγονός που γεννά ορισμένες αμφιβολίες για την αυθεντικότητά της. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ