Μαζαράκης - Νικολάου: Η πρώτη δημόσια αντιπαράθεση με φόντο το ..debate

Σε πεδίο δημόσιας αντιπαράθεσης, μετετράπη τις τελευταίες ώρες η διενέργεια τηλεοπτικού debate, μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Ανδρέα Μαζαράκη και Ανδρέα Νικολάου.

Χθες το στέλεχος της τοπικής Ν.Δ, Ανδρέας Νικολάου με ανακοίνωση του εξέφρασε την άρνηση του να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον συνυποψηφιο του εκτός από τα όργανα του κόμματος.  Συγκεκριμένα ο κ. Νικολάου ανέφερε "Σήμερα δέχτηκα μιά πρόσκληση από τον τηλεοπτικό σταθμό LEPANTO νά συμμετάσχω σέ προγραμματισμένο από τον σταθμό debate με τον συνυποψήφιο  γιά την προεδρία της ΝΟΔΕ κ. Α.Μαζαράκη. 

Θέλω νά δηλώσω οτι άν καί σέβομαι καί τιμώ το λειτούργημα τού τύπου δέν θέλω να συμμετέχω σέ καμμία αντιπαράθεση μέ τον συνυποψηφιο μου εξω από τά οργανα του κόμματος καί δηλώνω ότι ο αγώνας μας είναι κοινός καί πέρα απο προσωπικές φιλοδοξίες.

Είμαι στή διάθεση οιουδήποτε μέσου η δημοσιογράφου νά σχολιάσουμε την κατάσταση στήν οποία έχει περιέλθει η χώρα από την διακυβέρνηση συριζα-ανελ ,και οποιοδήποτε άλλο θέμα πολιτικού ενδιαφέροντος"

Σήμερα ο νυν Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης,  με ανακοίνωση του δηλώνει θετικός για ένα debate με τον κ. Νικολάου, κινούμενος σε διαφορετικο κλίμα από τον συνυποψήφιο του. 

"Η απάντηση μου είναι θετική. Είμαι στη διάθεση των λειτουργών της ενημέρωσης γι'αυτό και για όποιο άλλο debate ήθελε προκύψει. Πιστεύω ότι - υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις - μπορεί να αποτελέσει μια θετική εξέλιξη στην πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου. Αυτονοήτως θα προσυμφωνηθεί ότι στην πορεία αυτή δεν χωρούν αντεγκλήσεις και προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Δεν χωρούν κατασκευές αιτιάσεων που αποδυναμώνουν τη κοινή μας προσπάθεια. Μπορούμε όμως το βήμα αυτό να το καταξιώσουμε, μέσα και από ένα ειλικρινή δημόσιο διάλογο, κινητοποιώντας με τη στάση μας τη λαϊκή μας βάση. Γιατί η ενημέρωση και ο ειλικρινής διάλογος αποτελούν βασικές αρχές της ίδιας της δημοκρατίας. Γιατί ο κόσμος που πάλεψε και παλεύει για τη Νέα Δημοκρατία ζητά από κάθε υποψήφιο λόγο θετικό, για αυτό που θέλει και δεσμεύεται να πράξει. Για τη βούλησή του να προσφέρει στην παράταξη και την πατρίδα. Ζητά από μένα να τον ενημερώσω για το έργο που έχουμε επιτελέσει τη διετία που πέρασε.

Άλλωστε η εκλογή του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. από τη βάση, επιβάλει τα προλεχθέντα"

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ