Σία Αναγνωστοπούλου: Ο Σαμαράς χτίζει ακροδεξιό μέτωπο για να κερδίσει έδαφος μέσα στο κόμμα του

Έχει ληφθεί κάθε μέριμνα για να έχουμε έξοδο από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και ανάπτυξη επωφελή εξήγησε η Σία Αναγνωστοπούλου, βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Κώστα Σαββόπουλο, η οποία αναφέρθηκε στην αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ και συγκεκριμένα του Αντώνη Σαμαρά, που για να κερδίσει έδαφος εντός του κόμματος του χτίζει το ακροδεξιό, νεοφιλελεύθερο, αντισύριζα μέτωπο.

 10 Απριλίου 2018 14:48:24H κα Αναγνωστοπούλου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει εσωτερικό πρόβλημα και είναι φανερή η αντιπαράθεση Μητσοτάκη – Σαμαρά, ενώ αναφέρθηκε στις τακτικές της Τουρκίας, στις εξελίξεις για το όνομα της ΠΓΔΜ και στο «μισοανοικτό» παράθυρο για την επίτευξη συμφωνίας.

Η βουλευτής επισήμανε ότι το να κλείσει μια υπόθεση, όπως αυτή, στα Βαλκάνια είναι εξαιρετικά σημαντικό, ώστε η περιοχή να παραμένει παράγοντας σταθερότητας και να κλείσουν οι όποιες ρωγμές. Σημείωσε ότι όσο η αστάθεια στη Συρία λόγω του πολέμου κυριαρχεί , τα κενά που μένουν στην ευρύτερη περιοχή δημιουργούν περιφερειακούς παίκτες και αυτήν την τακτική ακολουθεί ο Ερντογάν. 
 

Διαβάστε επίσης