Που δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου

διδάσκει μελισσοβελονισμό και διοργανώνει και εκδρομές με ιστιοφόρο

Ο Ανδρέας Παπανδρέου junior μπορεί να προέρχεται από πολιτική οικογένεια, αλλά είναι από τις περιπτώσεις παιδιών που δεν θέλουν να ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση.

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου έχει σπουδάσει κοινωνιολογία, αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον βελονισμό και μάλιστα διδάσκει μελισσοβελονισμό. Πρόκειται για βελονισμό με κεντριά μελισσών σε βελονιστικά σημεία, σε αρθρώσεις και άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος.

Όσο για το τι κάνει πρακτικά, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τη δύναμη της καρδιάς, τη διαπερατότητα των αγγείων, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ ενεργοποιεί το ανοσποιητικό και το ρυθμίζει.

Σύμφωνα με το Secret, εκτός από τον βελονισμό διοργανώνει και εκδρομές με ιστιοφόρο όπου αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του.

Η αγάπη του για τα ταξίδια και την Ελλάδα είναι γνωστή και μεγάλη και για αυτό τον λόγο δημιούργησε μια ομάδα, η οποία έχει δική της ιστοσελίδα και αποτελείται από νέους ανθρώπους που εργάζονται στη θάλασσα και αναλαμβάνουν κρουαζιέρες με ιστιοπλοϊκό σε νησιά των Κυκλάδων.

Διαβάστε επίσης