Πάτρα: Τι "έδειξε" η Ιατροδικαστική εξέταση για την 40χρονη μητέρα - "Χάθηκε" στο Λάδωνα

τι απαντά η εταιρεία ραφτινγκ

"Πρόκειται για καθαρή περίπτωση πνιγμού. Θα ακολουθήσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, όπως ορίζεται αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι", αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα ευρήματα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, στο Νοσοκομείο του Ρίου "έδειξαν" πως η γυναίκα πνίγηκε, όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε με τα παιδιά της ηλικίας 15 και 8 ετών, ανετράπη. Αποτέλεσμα η ατυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί σε κορμούς δένδρων και να βρεί τραγικό θάνατο, στο Λάδωνα ενώ έκανε ράφτινγκ.

Η απάντηση της εταιρείς ραφτινγκ για το δυστύχημα:

«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές. Ο οδηγός εμπειρότατος και έκανε ό, τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη διάσωσή της. Δυστυχώς, ήταν ένα ατύχημα».

Την ίδια ώρα η οικογένεια της 40χρονης, ζητά να αποδοθούν ευθύνες  Ο πατέρας της ακόμη δε μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί του, είναι νεκρό.

«Τώρα νιώθω ανίκανος! Τώρα δεν μπορώ να τη φέρω πίσω. Πως να τη φέρω; Δεν γίνεται. Το έμαθαν τα παιδιά χθες το βράδυ. Φέραμε παιδοψυχολόγο για να μας καθοδηγήσει και κάναμε το σκηνικό έτσι όπως μας είπε και παρουσιάστηκα κι εγώ και τα λοιπά».

 

Διαβάστε επίσης