Προς αποχή οι παίκτες του Παναθηναϊκού

αποφασίζουν να μην κατεβαίνουν στις προπονήσεις από σήμερα.

Κάθε μέρα που περνάει είναι και χειρότερη για τον Παναθηναϊκό με τους παίκτες που έχουν βάλει τόσο καιρό πλάτη για τον σύλλογο, να αποφασίζουν να μην κατεβαίνουν στις προπονήσεις από σήμερα.

Οι αρχηγοί της ομάδας ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και ζήτησαν να καταβληθεί σε όλους (να μην έχει διαχωρισμό ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους) το 30% της οφειλόμενης δόσης του Δεκεμβρίου για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Οι πράσινοι είχαν πάρει την περασμένη εβδομάδα το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και τους υποσχέθηκαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πως θα λάμβαναν το 30% του Δεκεμβρίου μόνο οι Έλληνες, με αυτόν τον διαχωρισμό να φέρνει την αντίδραση της αποχής.

Σήμερα ήταν η μέρα που οι πράσινοι θα επέστρεφαν στο Κορωπί μετά τις διακοπές του Πάσχα, αλλά φαίνεται πως θα παραμείνουν εκτός προπονήσεων. Η προγραμματισμένη προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι στις 19:00 και θα περιμένουμε να δούμε αν οι παίκτες του τριφυλλιού άλλαξαν άποψη...

Πάντως, άνθρωπος του ΠΑΟ είναι στα ΗΑΕ για να μιλήσει με την Ελ Αϊν για να έρθουν δύο δόσεις άμεσα από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ.

Πηγή: filathlos.gr

 

Διαβάστε επίσης