Γιώργος Αγγελόπουλος: Μικρός έλεγα ψέμματα

Καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Μεταξύ άλλων μίλησε για το βιβλίο που ετοιμάζει με θέμα την ζωή του μέχρι σήμερα, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάιο.
 

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας ποια ελαττώματα του θα δει ο κόσμος μέσα στο βιβλίο εκείνος απάντησε: «Το ψέμα. Όταν ήμουν πολύ πιο μικρός ήμουν και εγώ ένας άνθρωπος που χρησιμοποίησε κάποια στιγμή το ψέμα. Μην το εστιάζουμε ότι είμαι ψεύτης. Χρειάστηκε κάποιες φορές να πω ψέματα και κατάλαβα ότι όλο αυτό αφενός προσβάλλει ανθρώπους και στεναχωρεί και από την άλλη δεν οδηγεί πουθενά. Ίσως μέσα από κάποια γεγονότα ή μέσα από αυτό το οποίο έβλεπα και δεν μου άρεσε έγινα πιο ειλικρινής. Αλλά μιλάμε για πολύ παλιά δεν ανήκει στην τελευταία δεκαπενταετία». 

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε επίσης και στα ψέμματα που γράφουν και τον ενοχλούν: «Δεν γράφουν αναλήθειες μόνο για τα προσωπικά μου, γράφουν και για την υγεία μου, ότι επενδύω στο επιχειρείν, ότι παντρεύομαι… Με ενοχλεί όταν γράφουν πράγματα πάρα πολύ χοντρά, όπως το ότι αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο».

 

 

Διαβάστε επίσης