Δυναμώνει την παρουσία του το gay pride Πάτρας - Απευθύνει κάλεσμα για πορεία αύριο στο κέντρο της πόλης - Για τη διεθνή ημέρα τρανς ορατότητας!

Στις 15 και 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί φέτος το 3ο Patras Pride

Δυναμώνει την παρουσία της η κοινότητα gay pride patras. Αύριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κοινότητας, πραγματοποιεί συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Πάτρας, αφιερωμένη όπως αναφέρει και στην αφίσα στη Διεθνή Ημέρα Τρανς Ορατότητας. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα από την πλατεία Γεωργίου. 

"Η Διεθνής Ημέρα Τρανς Ορατότητας, είναι μία ημέρα που αφιερώνεται στην ορατότητα της τρανς κοινότητας, αλλά και στην ενδυνάμωση της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για τα στερεότυπα, τις διακρίσεις, την περιορισμένη πρόσβαση ή αποκλεισμούς, αλλά και την έμφυλη βία που αντιμετωπίζουν οι τρανς άνθρωποι σε όλο τον κόσμο", αναφέρεται

Στις 15 και 16 Ιουνίου θα διεξαχθεί φέτος το 3ο Patras Pride, όπως ανακοινώθηκε στη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook. Όπως και τις άλλες δύο χρονιές επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι ο Μόλος της Αγίου Νικολάου.

Πέρσι πάνω από 2.000 άτομα διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας κατά των διακρίσεων, στο πλαίσιο του 2ου Patras Pride.

Διαβάστε επίσης