Πάτρα: Απίστευτο! Μπήκαν με αυτοκίνητο σε κατάστημα! Δεύτερο περιστατικό στην Ακρωτηρίου μετά τη ληστεία σε βενζινάδικο - Ανησυχούν οι επιχειρηματίες της περιοχής - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Απίστευτο! "Μπούκαραν" με αυτοκίνητο σήμερα τα ξημερώματα στο κατάστημα της Vodafone στην οδό Ακρωτηρίου 81 στην Πάτρα. Το αυτοκίνητο "καβάλησε" πεζοδρόμιο και έσπασε το ρολό και τη βιτρίνα.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα. Χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο, πιθανότατα αγροτικό. Οι δράστες άρπαξαν τα κινητα και τον εξοπλισμό που βρήκαν μπροστά τους και εξαφανίστηκαν. Οι ιδιοκτήτες ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενεπλάκη σε τροχαίο. Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους καταστηματάρχες της περιοχής. Ιδιαίτερα με τον τρόπο που οι δράστες μπήκαν στην επιχείρηση. Εκτιμούν ότι οι δράστες δεν διστάζουν πλέον μπροστά σε αυστηρά μέτρα ασφαλείας να χρησιμοποιήσουν όποια μέθοδο σκεφτούν, προκειμένου να μπουν στα μαγαζιά τους. Η ανησυχία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, καθως λίγες ώρες νωρίτερα από την κλοπή στο κατάστημα της vodafone, προηγήθηκε η ληστεία πάλι στην οδό Ακρωτηρίου, όπως έγραψε χθες το tempo24.gr, σε πρατήριο υγρών καυσίμων. 

Διαβάστε επίσης