Ο Αχαιός Σωτήρης Τραχάνης βγήκε από το "Power of love" και αποκαλύπτει! Πώς περνούσαν οι ώρες στο σπίτι της αγάπης, τα γυρίσματα και η άποψή του για τη συμμετοχή των παιδιών στο reality

του σκαι

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το reality «power of love», το tempo24.gr συνάντησε τον Σωτήρη Τραχάνη. Ο Αλισσώτης παίκτης μας μιλά για την εμπειρία του από το παιχνίδι και απαντά στις απορίες μας. 

Συνέντευξη στην Βίκυ Αθανασοπούλου

– Κατ αρχάς πήγες πρώτη φορά στην Τουρκία; Εκεί δεν γίνονται τα γυρίσματα για το reality; Ποια ήταν η εμπειρία σου από τη χώρα;
 Ναι, τα γυρίσματα ήταν στην Τουρκία λίγο πιο έξω από την Κωνσταντινούπολη. Στην Κωνσταντινούπολη έβγαινα έξω μετά τα γυρίσματα. Είναι μια πολύ εξελιγμένη πόλη, συγκριτικά με τα ελληνικά δεδομένα και σε ομορφιά και σε υποδομές. Όποιος δεν έχει πάει, να το βάλει στόχο.
– Πώς πήρες την απόφαση να μπεις στο παιχνίδι;
Μετά από κάποιο διάστημα αφότου είχε αρχίσει το παιχνίδι αυτό, άτομο δικό μου με έβαλε να το δω και μετά από λίγο διάστημα μου έδωσε την ιδέα να δηλώσω συμμετοχή. Έτσι για πλάκα όπως και έγινε δεν περίμενα να με πάρουν. Αφού μου έγινε όμως η πρόταση να πάω από την παραγωγή, ενημέρωσα όλους τους δικούς μου ανθρώπους πήρα την άποψη τους και κατέληξα στο να πάω.

– Ήταν όπως το είχε σκεφτεί;
Μπήκα λίγο «αδιάβαστος» μέσα στο παιχνίδι όποτε δεν είχα φανταστεί πράγματα πολλά.
– Ποια ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή και ποια η πιο δύσκολη;
Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις ευχάριστες στιγμές γιατί δεν ήταν μόνο μια, ήταν πολλές. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτές! Η δυσάρεστη στιγμή ήταν αυτή της αποχώρησης μου συγκινήθηκα πολύ. Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς…
– Μίλησε μας λίγο γι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας… Πως περνούσατε τις ώρες σας στο σπίτι;
Βλέπετε δύο ώρες και κάτι στην τηλεόραση. Τα γυρίσματα είναι οκτώ ώρες και μέσα σ αυτές τις ώρες σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν τα έχουν δείξει. Αυτό καμία φορά μπορεί να ξεγελάσει τον τηλεθεατή και να σχηματίσει μια λάθος άποψη για κάποια θέματα.

– Πιστεύεις ότι τα παιδιά μπήκαν για το άλλο τους .. μισό, ή για να γίνουν πιο γνωστοί;
Κοιτά να δεις, όπως έχουν δηλώσει όλοι νομίζω δεν μπήκαν κατά αποκλειστικότητα για να βρουν το άλλο τους μισό. Έχουν παίξει και άλλα πράγματα ρόλο για να πάρουν αυτή την απόφαση που ίσως τους ωφελήσει και επαγγελματικά στο μέλλον.
– Εσύ, ήρθες κοντά με κάποια κοπέλα και γιατί;
Με όλες τις κοπέλες είχα άψογες σχέσεις η τουλάχιστον έτσι νόμιζα (χαχα). Ίσως με τις ελεύθερες της παρέας είχα έρθει πιο κοντά.

– Η απόφαση να φύγεις ήταν των κοριτσιών…
Ναι. Ίσως είδαν κάτι σε μένα, που τους έκανε να με ψηφίσουν. Αλλά και πάλι, ίσως να έγινε για καλό αυτό.
– Πώς θα περιέγραφες την εμπειρία σου;
Θα την περιέγραφα ως ένα ακόμα μεγάλο «σχολείο» γιατί έχεις να κάνεις με το πως θα διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις και όλα αυτά, την ώρα που σε παρακολουθούν στην τηλεόραση!

– Οι δικοί σου τι σου είπαν πριν και μετά τη συμμετοχή σου;
Οι δικοί μου αρχικά ήταν επιφυλακτικοί, αλλά πάντα ανοιχτοί σε κάποια πρόκληση, γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη η οποία φυσικά και δεν κλονίστηκε ούτε μια στιγμή. Μπορεί να στεναχωρήθηκαν που αποχώρησα, αλλά ένιωσαν υπερήφανοι για μένα.

– Θα το έκανες πάλι;
Θα το ξανά έκανα, ναι! Μου αρέσουν τέτοιου ίδιου προκλήσεις και που ξέρεις μπορεί να γυρίσω και πίσω στο σπίτι της
αγάπης!
– Σ ευχαριστώ Σωτήρη, καλή συνέχεια σου εύχομαι ότι κι αν σχεδιάζεις
Εγώ σ ευχαριστώ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ