27χρονη δασκάλα έκανε σεξ με... 13χρονο μαθητή της

στην αριζονα

Σάλο έχει προκαλέσει στην μικρή πόλη Γκούντγιαρ της Αριζόνα η αποκάλυψη της σχέσης μιας 27χρονης δασκάλας δημοτικού με έναν 13χρονο μαθητή. 

Σύμφωνα με την New York Post, την ερωτική σχέση της αδίστακτης γυναίκας με τον γιο τους ανακάλυψαν οι γονείς του παιδιού, μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα ανάρμοστα μηνύματα που του έστελνε η 27χρονη. 

Η εφαρμογή - που όπως φαίνεται εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά - ανησύχησε τους γονείς του μικρού αγοριού, που έσπευσαν να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του είχε γράψει αυτές τις «ακατάλληλες εκφράσεις» σε SMS. Με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την  Brittany Zamora, δασκάλα στο δημοτικό Las Brisas Academy όπου πήγαινε ο μικρός, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου. 
Οι Αρχές συνέλαβαν την γυναίκα με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ οι ηλεκτρονικοί της λογαριασμοί εξετάζονται από τις Αρχές ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε προσεγγίσει ερωτικά και άλλους ανήλικους μαθητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ