Αποζημίωση 150.000 ευρώ στη μητέρα του 5χρονου Στάθη που σκότωσαν τα ροτβάιλερ

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Το μικρό αγόρι έχασε την ζωή του ανήμερα του Πασχά το 2016

Ποσό άνω των 150.000 ευρώ, επιδίκασε, ως αποζημίωση, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κοζάνης, από τους ιδιοκτήτες των ροτβάιλερ, στη μητέρα του μικρού Στάθη, που έχασε την ζωή του ανήμερα του Πάσχα το 2016. 


Επίσης από την απόφαση αναγνωρίζεται ότι, στο συγκεκριμένο συμβάν, δεν είχε καμία ευθύνη η μητέρα. 

O δικηγόρος της μητέρας του άτυχου Στάθη, κ. Ζήσης Βρίκος, προέβη σε σχετικές δηλώσεις στο kozan.gr, με βάση την απόφαση που εκδόθηκε σήμερα, Παρασκευή. 


Η μητέρα του 5χρονου Στάθη, είχε εκφράσει παλαιότερα την οργή της για όσα ακούστηκαν για το βασανιστικό θάνατο του παιδιού της, αλλά και το παράπονό της πως από τους ιδιοκτήτες δεν άκουσε ποτέ μια συγγνώμη.

«Από την ημέρα  που είδα το παιδί  μου να ψυχορραγεί  μέσα στα δόντια αυτών των σκυλιών, έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου αυτές τις σκληρές εικόνες και κάθε μέρα που περνάει καταρρέω. Δεν αντέχω να ακούω στα δικαστήρια ότι το παιδί μου έχασε τη ζωή του, στον κήπο της Εδέμ. Δίνουν ψεύτικη εικόνα για το μέρος στο οποίο το παιδί μου έχασε τη ζωή του. Δυο  τελάρα ήταν ως μέτρο προστασίας ανάμεσα στο παιδί μου και στα σκυλιά».

Η άτυχη μητέρα θυμάται όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι και «επιτίθεται» στους ιδιοκτήτες των σκυλιών για αυτά που υποστηρίζουν. «'Όλα έγιναν μπροστά μου, εγώ προσπάθησα να σώσω το παιδί μου από τα δόντια τους και με τραυμάτισαν στα χέρια. Εγώ με τον σύντροφο μου πήγαμε το παιδί στο νοσοκομείο με πληγές και αυτοί τώρα δηλώνουν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη. Δηλώνουν ότι αρνούνται την ευθύνη τους και ότι τα σκυλιά έκαναν τη δουλειά τους ως φύλακες. Ούτε μια συγγνώμη για τη ψυχούλα που χάθηκε, τόσο βίαια»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ