Παρακολουθούσε τις φοιτήτριες την ώρα που έκαναν μπάνιο - Καταγγελία για ντους της Φοιτητικής Εστίας Πατρών!

τον ... προειδοποιούν

Περιστατικό σεξουαλικής περανόχλησης στα μπάνια της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλει  φοιτήτρια  από την Πάτρα, επισημαίνοντας μάλιστα ότι όταν ο συγκεριμένος άνδρας εντοπίστηκε, έφαγε και ξύλο , ενώ τον προειδοποιεί εκ μέρους των συντρόφων της ότι τα στοιχεία του είναι γνωστά και το θέμα δεν θεωρείται λήξαν.

Όπως καταγγέλλει, το περιστατικό συνέβη στις 16 Μαρτίου νωρίς το βράδυ την ώρα που οι οικότροφες και οι οικότροφοι κάνουν μπάνιο. Τότε, όπως ανάφερει η εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ, ήταν που εντοπίστηκε ο συγκεκριμένος εξωεστιακός να παρακολουθεί τα άτομα στο ντους εν αγνοία τους.

Η φοιτήτρια σε ανάρτησή της σε αντιφασιστική, αντικρατική, αντιεξουσιαστική ομάδα δίνει τα στοιχεία, το όνομα  και την ηλικία του συγκεκριμένου ατόμου, πρόκειται όπως λέει για άνδρα 22 ετών, δίνει ακόμη και την πινακίδα του αυτοκινήτου του, και τονίζει ότι... "το ξύλο που έφαγε δεν αρκεί".

Η ανάρτηση έγινε σε ομάδα η οποία αναφέρει ότι στόχος της είναι η αντιπληροφόρηση, η αντιφασιστική, αντικρατική, αντικαπιταλιστική, αντιεξουσιαστικη προπαγάνδα και η παρακίνηση για συμμετοχή σε δράσεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ