Survivor: Χαμός με τη φωτογραφία του Λιανού που δείχνει τη Σπυροπούλου να μιλά με άνθρωπο της παραγωγής!

ο κόσμος διχάστηκε

Μια φωτογραφία από την ώρα των γυρισμάτων στο Survivor θέλησε να ανεβάσει στα social media ο Γιώργος Λιανός και μπήκε σε μπελάδες. Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έβγαλε μια selfie, αλλά δεν πρόσεξε καλά το background του.

Βλέπεις στο φόντο εμφανίζονται οι φιγούρες δυο γυναικών που περπατούν πλάι πλάι και μιλούν έξω από το στίβο μάχης. Η μία από αυτές μάλιστα έχει ένα ξανθό κότσο και φορά ένα γαλάζοπράσινο σορτσάκι, όπως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και όπως καταλαβαίνεις ο κόσμος διχάστηκε.

Πολλοί έσπευσαν να πουν πως η κοπέλα στην φωτογραφία είναι ξεκάθαρα η Κωνσταντίνα που μιλά με άνθρωπο της παραγωγής… κάποιοι μάλιστα είπαν πως φαίνεται και πως κρατά κάτι στο χέρι της… πιθανότατα ένα κινητό τηλέφωνο.

Ωστόσο, υπήρξε και η αντίθετη θέση, αυτών που ανέφεραν πως η κοπέλα δεν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και κάποιων που υποστήριξαν πως ακόμη κι αν είναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μιλήσει με άνθρωπο της παραγωγής, αφού για τις ανάγκες του παιχνιδιού, συνυπάρχουν όλοι μαζί στο χώρο.

Τα συμπεράσματα δικά σου!