Πάτρα: Έκαναν “καλοκαιρινό” Ι.Χ – Το έσπασαν για ένα…. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Στο ίδιο έργο θεατές. Η μικροεγκληματικότητα καλά κρατεί και πλέον σπάνε αυτοκίνητα… για ψύλλου πήδημα. Είτε για κάποια ψιλά είτε για κινητό τηλέφωνο ή για άλλη συσκευή π.χ. gps που έχει αφεθεί σε εμφανες σημείο μέσα σε αυτό. Σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου το βρήκε σπασμένο.



Αγνωστος είχε σπάσει το τζάμι του οδηγού γιατί είχε εντοπίσει μία συσκευή gps στο κάθισμα του συνοδηγού. Φαίνεται όμως ότι κάποιος τον είδε, του φώναξε, και αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει τρέχοντας. Το τζάμι όμως το έσπασε και η ζημιά που θα κληθεί να πληρώσει ο ιδιοκτήτης δεν είναι και ευτελής.

29496177_1971760516188463_60620126193451008_n.jpg

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 στην οδό που συνδέει την Πλατεία Βουδ με το σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα. Ο ιδιοκτήτης δεν είχε αντιληφθεί έγκαιρα το συμβάν και οι περίοικοι προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν.

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα