ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο Αφγανός που παρασύρθηκε στην Ακτή Δυμαίων – Κρατείται ο οδηγός – Ήταν μόλις 24 ετών- ΒΙΝΤΕΟ

20.10 Νεκρός ο Αφγανός που τραυματίστηκε νωρίτερα στην Ακτή Δυμαίων όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κρατείται στην ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεκρός πρόσφυγας είναι 24 ετών και ο οδηγός του Ι.Χ. 20 ετών. Ο 20χρονος δεν εγκαταλείψε το θύμα,  έμεινε στο σημείο, αλλά μετακινήθηκε λίγο παραπέρα επειδή φοβήθηκε καθώς κινούνταν μετανάστες προς το μέρος του. Αστυνομικές πηγές απαντώντας σε όσα ισχυριζονται οι μετανάστες, τονίζουν στο tempo24.gr  ότι δεν υπήρξε βιαιη απώθηση και ότι εκείνη την ώρα στο σημείο δεν υπήρχαν καν αστυνομικοί. 

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο Tempo24.gr οι μετανάστες οι οποίοι διαμένουν στην ΑΒΕΞ υποστήριξαν  πως ο ομοεθνής τους  χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο όταν βγήκε στο δρόμο επείδή οι αστυνομικοί τον απέτρεψαν από την προσπάθειά του να μπει στο λιμάνι. 

Ο 24 χρονος παρασύρθηκε όταν προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο απο όχημα το οποίο διερχόταν το ρεύμα προς Πύργο.

Εκείνη την ώρα απο το λιμάνι της Πάτρας έφευγε καράβι. Εκτιμάται ότι ο  Αφγανός προσπαθούσε να  φτάσει στα κάγκελα για να μπει στο χώρο του λιμανιού και να καταφέρει να τρυπώσει σε κάποια νταλίκα. 

Η τραγική εξέλιξη επιβαβαιώνει τους φόβους που είχαν εκφραστεί για τον κίδυνο που διατρέχει η ζωή των μεταναστών αλλά και των λιμενικών και όλων όσων εμπλέκονται στον άτυπο.. πόλεμο του λιαμανιού της Πάτρας. 

 

Πρώτη ενημέρωση: Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της οδού Ανθείας. Σύμφωνα με πληροφορίες διερχόμενο ΙΧ όχημα παρέσυρε μετανάστη που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Ο μετανάστης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

 

 

Το ατύχημα έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων μεταναστών οι οποίοι εκείνη την ώρα επιχειρούσαν να περάσουν στη λιμενική ζώνη.

Η κυκλοφορία διακόπηκε στο σημείο για λίγο.

 

* τα βίντεο είναι του Χρήστου Ορτέντζιο 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο