Ελένη Μενεγάκη – Λίτσα Πατέρα: Αγκαλιάστηκαν με δάκρυα! «Όλη τη ζωή σου την έζησα»!

βιντεο

"Δέκα χρόνια περάσαμε μαζί και δεκατρία είμαστε χώρια..." - "Έζησες όλη τη ζωή μου και έζησες και τα υπόλοιπα που σου έλεγα..."

Ελένη Μενεγάκη και Λίτσα Πατέρα βρέθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, μετά από 13 χρόνια. Η Ελένη, αγχωμένη και περιχαρής, υποδέχτηκε θερμά την αστρολόγο, η οποία δάκρυσε όταν έπεσαν η μία στην αγκαλιά της άλλης. Οι πρώτες τους κουβέντες ήταν μια εξομολόγηση από καρδιάς για τη γνωριμία, τη συνεργασία και τη σχέση τους, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων…

Ελένη: Θα είναι το κορίτσι μου για πάντα γιατί είναι η ψυχή της παιδική.

Λίτσα: Υπάρχει ένα δέσιμο που δεν χάνεται.

Ελένη: Δέκα χρόνια περάσαμε μαζί και δεκατρία είμαστε χώρια. 

Λίτσα: Θυμάμαι σαν τώρα που με ρωτούσαν: «Αυτό το κορίτσι θα μιλάει»; Λέω εγώ: «Όταν αυτό το κορίτσι ανοίξει το στοματάκι της, δεν θα σταματάει». Το έχω πει πολλές φορές ότι με την Ελένη με δένει κάτι. Δεν μπορώ να ξεχάσω το κοριτσάκι που ήρθε, που μεγάλωσε, που παντρεύτηκε, που έκανε παιδιά… Όλη τη ζωή σου την έζησα!

Ελένη:Έζησες όλη τη ζωή μου και έζησες και τα υπόλοιπα που σου έλεγα, γιατί είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Ήσουν ένας άνθρωπος που ήξερες να κρατάς στη δική σου ψυχή όλα αυτά που άκουγες, μαζί σου έχω κάνει τεράστιες συζητήσεις για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μου και για την καθημερινότητά μου.

Λίτσα: Πιστεύω ότι εσύ είναι ένα ειδικό πλάσμα το οποίο ακόμα και διαισθητικά μπορεί να διαχειρίζεται τις δύσκολες υποθέσεις του. Δεν είναι μόνο η εξυπνάδα, η ομορφιά, είναι όλα αυτά μαζεμένα σε αυτό το πλάσμα που λέγεται Ελένη.

Ελένη: Ξέρεις πόσο απολαμβάνω τώρα τη φωνή σου μέσα στ’ αφτιά μου! Έτσι δίπλα μου να σε ακούω, να κάνουμε κουβέντα, μου έχει λείψει πολύ!