ΕΚΤΑΚΤΗ σύσκεψη για το Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο μετά το "κακό" - Το ιδιοκτησιακό καθώς και τα κενά στις υποδομές τα θέματα συζήτησης - Έπρεπε να γίνει "λίμνη" η αίθουσα... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

αύριο το πρωί στις 8:30

Σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους συγκαλεί η διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας μετά την πρωινή πλημμύρα, όπως έγραψε το tempo24.gr και την απόφαση των γονέων να πάρουν τα παιδιά τους στο σπίτι. 

Η σύσκεψη θα γίνει αύριο το πρωί στις 8:30, στο χώρο του δημοτικού σχολείου. Όπως αναφέρει στο tempo24.gr, το στέλεχος της Πρωτοβάθμιας Βαγγέλης Πασσάς, ο οποίος βρέθηκε το πρωί στο σχολείο και πραγματοποίησε αυτοψία, στην αυριανή σύσκεψη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ο δήμος και φυσικά το Πανεπιστήμιο. Ερωτηθείς για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, ένας "ρόζος" που απασχολεί τη σχολική κοινότητα εδώ και χρόνια, ο κ. Πασσάς ήταν ξεκάθαρος. "Το σχολείο χτίστηκε με χρήματα του Πανεπιστημίου το 1998, ενώ δεν υπάρχει κάνενα παραχωρητήριο στον δήμο Πατρέων. Το γυμνάσιο και το λύκειο που βρίσκονται λίγα μέτρα πιο πάνω κατασκευάστηκαν από τον ΟΣΚ, κατά συνέπεια το ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ξεκάθαρο". 

Πάντως, η σύγχυση φαίνεται να υπάρχει γενικά για το ιδιοκτησιακό καθεστώς, γι αυτό μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τους γονείς, κανείς δεν έχει επιληφθεί για τα κενά στις υποδομές. "Φωνάζουμε από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, για τη στέγη που στάζει. Μικρά παιδάκια του δημοτικού και του νηπιαγωγείου έκαναν μάθημα μέσα στην υγρασία", διαμαρτύρονται γονείς στο tempo24.gr που έχει αναφέρει στο παρελθόν το συγκεκριμένο πρόβλημα. 

Αύριο το πρωί, έστω και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, γονείς και σχολική κοινότητα, ευελπιστούν να δώσουν οριστική λύση στο ποιος έχει αρμοδιότητα και είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των κτιρίων και την αποκατάσταση των προβλημάτων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση το πρωί στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πατρών - Γονείς πήραν άρον άρον τα παιδιά τους

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ