Πετρούνιας: Δουλεύω σαν να είμαι ο χειρότερος και αγωνίζομαι σαν να είμαι ο καλύτερος - ΒΙΝΤΕΟ

Με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού κρεμασμένο στο στήθος και γεμάτος με χαμόγελο, έφθασε στην Αθήνα ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής της υφηλίου στο αγώνισμα των κρίκων, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, στην διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τα μέλη της ελληνικής αποστολής, προσγειώθηκε το πρωί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μαζί με τον Πετρούνια, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, που πήρε την 4η θέση στον τελικό των κρίκων, ο Βλάσης Μάρας, που ήταν 4ος στο μονόζυγο, και η «μικρή» Εβελίνα Μάγια, η οποία στην πρώτη εμφάνισή της σε μια μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας γυναικών, είχε διπλή συμμετοχή σε τελικούς και κατέλαβε την 4η θέση στις ασκήσεις εδάφους και την 7η στην δοκό ισορροπίας.

«Τρίτη φορά που φεύγω νικητής από το Μπακού», ήταν τα πρώτα λόγια του Πετρούνια και συνέχισε: "Δουλεύω σαν να είμαι ο τελευταίος και αγωνίζομαι σαν να είμαι ο πρώτος. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμά μου και φαίνεται ότι πάει καλά. Αυτό το νέο πρόγραμμα σχεδιάζω να παρουσιάσω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εφόσον έχω την υγεία μου. Όταν φτάσαμε στο Αζερμπαϊτζάν είχα πυρετό, γύρω στο 38. Είχα και κάποια προβλήματα με τους ώμους μου, γενικά είχαμε διάφορα θέματα να αντιμετωπίσουμε, γι? αυτό χαίρομαι περισσότερο που καταφέραμε να παρουσιάσουμε στο Μπακού ένα καινούριο πρόγραμμα μετά από τέσσερα χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός οιωνός στο δρόμο μας για το Τόκιο».

 

 

 

Διαβάστε επίσης