Αμβρόσιος σε Κοντονή μέσω επιστολής: Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσεν η είδηση, ότι ζητείτε τα πρακτικά της δίκης της 15ης Μαρτίου

“Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσεν η είδηση, ότι ζητείτε τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ της δίκης της 15ης Μαρτίου έ.έ. προκειμένου να τα εξετάσετε, κατά την οποίαν υπήρξε κατηγορούμενος ο υποσημειούμενος” αναφέρει σε επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος και συνεχίζει:.

“Εξ όσων γνωρίζομεν, η Δικαιοσύνη τυγχάνει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! Οι Αποφάσεις της ΔΕΝ χρειάζονται την προέγκρισιν του Υπουργείου Σας.

Επισήμως, λοιπόν, Σας ερωτώ: Γιατί επεμβαίνετε στο έργο της; Με ποιό δικαίωμα ζητείτε να Σας αποσταλούν ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ της δίκης;
Είναι δυνατόν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, να αναφέρει ότι τον ξένισε η αθωωτική απόφαση και για το λόγο αυτό να ζητάει τα Πρακτικά; Είναι προφανές ότι με αυτή την παρέμβαση μοναδικός στόχος και σκοπός είναι η επέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης κατά παράβαση του Συντάγματος. Δεν είναι δυνατόν κύριε Υπουργέ να καταλύονται με αυτό τον τρόπο τα δικαιώματα του κατηγορουμένου. Αυτονόητη είναι η αναφορά μου στην επιτροπή αναφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου με αφορμή την επέμβαση Υπουργού Δικαιοσύνης στο έργο της Δικαιοσύνης.

Κύριε Υπουργέ, Σεβασθήτε, παρακαλώ, το Κοινόν Αίσθημα! Μη παραβιάζετε θεμελιώδεις κανόνες της Δημοκρατίας! Αφήστε την Δικαιοσύνη να επιτελέσει το έργον Της!

Με τιμή και αξιοπρέπεια

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, 19 Μαρτίου 2018″

Μια υπότροπη αγριόπαπια «συνελήφθη» να πετάει με υπερβολική ταχύτητα

Τραμπ: Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο – Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα ασκήσουμε μέγιστη πίεση

BabyBot: Ρομποτικό βρέφος προσομοιώνει τη διαδικασία σίτισης τους πρώτους 6 μήνες

Ισραήλ: Ο στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

Γάλλος ΥΠΕΞ: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία», όσον αφορά την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους

«Πρέπει να ληφθούν υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας για να συμφωνήσει στο τέλος του πολέμου», λέει η AfD

Γεμιστά μπιφτέκια με τυρί στο φούρνο – Αφράτα, ζουμερά με το μυστικό για να μην στεγνώνουν