"Δεν έχουμε κατεβάσει ποτέ επιβάτη για 10 λεπτά, πόσο μάλλον ανήλικο" - Ανακοίνωση των υπαλλήλων για το περιστατικό στην Πάτρα

τι αναφέρει

Η καταγγελία της μητέρας του 14χρονου σοκάρει. Καταγγέλλει πως ελεγκτής του προαστιακού κατέβασε από το τρένο το παιδί της, ηλικίας 14 ετών για 10 λεπτά. Το εισιτήριο κοστίζει 1 ευρώ και ο μικρός είχε πάνω του 90 λεπτά.

Οι υπάλληλοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διαψεύδουν την καταγγελία. Ισχυρίζονται πως η έκδοση εισιτηρίων επάνω στο τρένο έχει πάψει να υφίσταται εδώ και ενάμιση μήνα τουλάχιστον (21/2/2018), συνεπώς είναι αδύνατον να έχει συμβεί τέτοιο γεγονός.

Λένε επίσης ότι  ποτέ και κανένας συνάδελφος ελεγκτής – Προϊστάμενος Αμαξοστοιχίας δεν κατέβασε κανέναν επιβάτη από το τρένο για δέκα λεπτά του ευρώ, πόσο μάλλον ένα ανήλικο παιδί, ακόμα κι όταν εκδίδονταν εισιτήρια στο τρένο.

Τέλος αναφέρουν τα εξής: Στα δημοσιεύματα που αναπαράχθηκαν εμφανίζονται πλήθος ανακριβειών, τις οποίες είμαστε σε θέση να διευκρινίσουμε ανά πάσα στιγμή. Καλούμε αυτούς που τόσο αβίαστα αναπαράγουν ανύπαρκτα γεγονότα, επηρεάζοντας την κοινή γνώμη αρνητικά και στοχοποιώντας εργαζομένους, να είναι στο μέλλον πιο προσεκτικοί.

σ.σ. Η καταγγελία έγινε επώνυμα από τη μητέρα του παιδιού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφει χαρακτηριστικά συγκεκριμένου ελεγκτή του Προαστιακού.

 

Διαβάστε επίσης