Ολυμπιακός: Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος! «Κάρφωσε» τους μικρούς της ομάδας του

Προβληματισμένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε με "σκληρά" λόγια για τους μικρούς της ομάδας, οι οποίοι δεν τον ικανοποίησαν με την απόδοση τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Τολιόπουλο κι Αρσενόπουλο, οι οποίοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος δεν τους κατονόμασε, αλλά δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ότι » γενικά ως ένα σημείο είχαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς οι νέοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και δείχνουν πως με τη νοοτροπία που έχουν δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μία  μεγάλη ομάδα και όταν είσαι νεαρός παίκτης και παίρνεις ευκαιρίες και δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Μπήκαν με λάθος νοοτροπία. Δεν έπαιξαν καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και σε αυτούς οφείλεται πως χάσαμε την διαφορά».

Διαβάστε επίσης