Ο «Χάτσικο» της Τουρκίας: Πηγαίνει κάθε μέρα στο σημείο που θάφτηκε το αφεντικό του

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Ο Cesur έχασε τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη τον Ιανουάριο του 2017. Το στενοχωρημένο σκυλάκι όμως και η ιστορία του αποδεικνύει ότι η φιλία παραμένει για πάντα, ακόμα και μετά τον θάνατο…

Το αφεντικό του, ο 79χρονος Mehmet Ilhan τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε ένα αναπηρικό κοριτσάκι εξαιτίας ενός χρόνιου προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η μόνη συντροφιά του ήταν ο τετράποδος φίλος του, Cesur. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι για πολλά χρόνια και πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές που τους ένωσαν βαθιά.

Μόλις ο Mehmet άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της περιοχής Bursa, στην Τουρκία, ο Cesur ήταν καταρρακωμένος. Για ένα διάστημα δεν έτρωγε ούτε είχε όρεξη για τρέξιμο και παιχνίδι. Στην κηδεία του αγαπημένου του ιδιοκτήτη, ο Cesur πλησίασε το φέρετρο και έμεινε εκεί για ώρα με κατεβασμένο στο κεφάλι.

Ο Cesur μένει πια μαζί με τον γιο του ιδιοκτήτη του, Ali. Μαζί προσπαθούν να ξεπεράσουν το δυσάρεστο γεγονός και να φτιάξουν τα θεμέλια μιας καινούργιας φιλίας. Ο Ali παρατήρησε κάτι παράξενο που συγκινεί όσους ακούν την ιστορία αυτή.

Κάθε πρωί που εκείνος έφευγε το πρωί για τη δουλειά, ο σκύλος έφευγε και αυτός. Έτσι, όταν τον ακολούθησε για να του λυθεί η απορία σχετικά με το πού πήγαινε κάθε μέρα, έμαθε κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί. Ο Cesur επισκεπτόταν όλο αυτό το διάστημα το νεκροταφείο όπου είχε θαφτεί ο αγαπημένος του φίλος και όλα δείχνουν ότι δεν θα σταματήσει ποτέ…

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή βίντεο: NTD Inspired Life