ΝΔ για επίσκεψη Σαββίδη στο Μαξίμου: Μετρ της διαπλοκής ο Τσίπρας

«Μετρ» της διαπλοκής χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα το γραφείο Τύπου της ΝΔ, επικαλούμενο αποκαλύψεις στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες «ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν «αποδιοπομπαίος τράγος» της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε πρόσφατα διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην κυβέρνηση, επενδύοντας σε συγκεκριμένα ΜΜΕ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ αναφέρει:

«Μετά τις αποκαλύψεις στον Τύπο το τελευταίο διήμερο, ο κ. Τσίπρας μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του “μετρ της διαπλοκής”.   
Ο άλλοτε εκλεκτός της κυβέρνησης και νυν “αποδιοπομπαίος τράγος” της, Ιβάν Σαββίδης, φέρεται να είχε διαδοχικές συναντήσεις στο Μαξίμου προκειμένου να παράσχει στήριξη στην Κυβέρνηση επενδύοντας σε συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε..
 
 Ο δε κ. Φλαμπουράρης φέρεται να έπαιζε ακόμη και το ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ επιχειρηματιών δίπλα ακριβώς στο γραφείο του Πρωθυπουργού.  
 
Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος; 
 
Η απάντηση μικρή σημασία έχει καθώς οι Έλληνες φορολογούμενοι ήδη πληρώνουν πολύ ακριβά τους διαπλεκόμενους φίλους της Κυβέρνησης, η οποία έχει δυστυχώς συμφωνήσει και νέα μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου και μετά  το τέλος της θητείας της».