Πάτρα: Ο Ανδρέας Νικολάου απέναντι στον Ανδρέα Μαζαράκη στην κούρσα για την προεδρία της ΝΟΔΕ- "Κλείδωσε" το πρωί- Ήταν εκεί όλες οι τάσεις- ΦΩΤΟ

Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε σήμερα το πρωί και δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρόκειται για το ¨κλείδωμα" της υποψηφιότητας του Ανδρέα Νικολάου για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αχαϊας. Παρόντες στο καφέ του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννη Μάκκα, ο ίδιος, ο Ανδρέας Νικολάου, ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Ιάσονας Φωτήλας, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βασίλης Βλασταράς, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο Σπύρος Πολίτης, ο Τάκης Παπαδόπουλος, η Ακριβή Χάραρη και άλλοι.

Πρόκειται, λένε οι πληροφορίες μας, για την επισημοποίηση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Νικολάου, ο οποίος θα διεκδικήσει τη ΝΟΔΕ με πολλούς και σημαντικούς συμμάχους απέναντι στον φθαρμένο λόγω εσωκομματικών τριβών και όχι και τόσο ενωτικών χειρισμών του, Ανδρέα Μαζαράκη. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμενονται αύριο, ωστόσο η φωτό μιλάει από μόνη της. 

Από τη σύνθεση της παρέας, φαίνεται ότι εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις στο πρόσωπο του Ανδρέα Νικολάου, ενώ παρόντες είναι όλοι όσοι είχαν ακουστεί ως διεκδικητές της θέσης,  γεγονός που καταδεικνύει το βάρος του εγχειρήματος. Πληροφορίες μας λένε ότι ο κ. Βλασταράς, ο οποίος διεκδικούσε τη θέση θα είναι και υποψήφιος για το 9μελές, ενώ εκτιμάται ότι ίσως ο Ανδρέας Μαζαράκης υποχρεωθεί να πάρει πίσω την δική του υποψηφιότητα.

Γ. Κοντογεωργοπούλου