Σ. Οφρυδόπουλος: «Ο σπουδαιότερος αγώνας της χώρας»

Με αφορμή τον σημερινό αγώνα με τον Άρη στην Αγυιά (15.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Μετά τη μεγάλη και σημαντική νίκη μας στα Χανιά υποδεχόμαστε τον Άρη στην Αγυιά. Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων και είναι ο σπουδαιότερος ποδοσφαιρικός αγώνας αύριο σε όλη την Ελλάδα. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο γεγονός.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που διαθέτει έναν ικανό προπονητή, τον κ. Σπανό, ο οποίος με τη δουλειά του και το πλάνο του έχει την ομάδα του πρώτη από την αρχή της χρονιάς, διαθέτοντας πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Για εμάς το να φτάνουμε πλέον σε τέτοιους αγώνες κυνηγώντας πάντα τους επόμενους 3 βαθμούς, είναι η επιβεβαίωση της δουλειάς της ομάδας μας εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης των παικτών μας.

Αύριο συγκρούονται δύο διαφορετικά στιλ ομάδων και διαφορετικά στιλ παικτών. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν προβλήματα, γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και φυσικά αυτοί οι αγώνες έχουν και τις ιδιαιτερότητες τους.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, γι αυτό ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους οπαδούς μας και τους φιλάθλους μας. Γιατί αφενός είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών όλων στην ομάδα μας, αφετέρου είναι η συνολική τους παρουσία που έχει φτάσει την ομάδα μας στις πρώτες θέσεις»