Πώς έχω καταφέρει να έχω τόσο πλούσια και μακριά μαλλιά

Ήρθε η ώρα να μάθεις το «μυστικό»

Μία από τις πιο κλασικές ερωτήσεις που δέχομαι τον τελευταίο καιρό είναι για το μήκος των μαλλιών μου, πώς τα κατάφερα, με τι τεχνική κτλ.

Ε! Σήμερα ήρθε η μέρα που θα σου δείξω βήμα βήμα τι κάνω.

Πήγα στην Μενεξία μου, για να μου κάνει το καθιερωμένο «service» στα μαλλιά μου και φωτογράφιζα παράλληλα για να σου δείξω τι κρύβεται πίσω από αυτά τα πλούσια μαλλιά, που δεν είναι καθόλου φυσικά. Παρακαλώ πολύ μην σχολιάσεις την άβαφη ρίζα... (λίγο αργότερα την έβαψα). Αν και ιδανικά πρώτα βάφουμε το μαλλί και μετά βάζουμε τα exte.

 

Επέλεξα να βάλω τα λεγόμενα “tapes”. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλεις extensions αλλά αν αποφασίσεις να βάλεις, θα διαλέξεις αυτά που βολεύουν εσένα. Εμένα, λοιπόν, με εξυπηρετούν γιατί μπορώ ανά πάσα στιγμή να τα μετακινήσω. Αφαιρούνται πολύ εύκολα και τοποθετούνται πολύ γρήγορα. Επίσης, στην κάθε τούφα υπάρχει αρκετό μαλλί και πλούσιο. Για αυτό φαίνεται και «γεμάτο». Το κεφάλι μου αυτή τη στιγμή έχει 3 πακέτα. Γιατί το δικό μου το μαλλί είναι αρκετά πλούσιο και δεν μου αρέσει να βλέπω «κενά». Θέλω να φαίνεται φυσικό.

Στα μπροστά έκοψα το κάθε “tape” στην μέση για να μπορώ να σηκώνω τα μαλλιά μου κοτσίδα.

Ακολουθούν απαντήσεις στις πιο κλασικές ερωτήσεις :

Πονάνε;

-Αν ρωτάς εμένα , καθόλου.

Ενοχλούν στον ύπνο;

-Καθόλου. Αν θες, πάλι, μπορείς να τα πιάνεις κ μια πλεξούδα να μην μπλέκονται.

Πόσο κρατάνε;

-Εξαρτάται από την χρήση που τους κάνεις, 3-5 μήνες περίπου.

Το “service” κάθε πότε το κάνουμε;

-Ιδανικά κάθε μήνα, απλά ανεβάζεις το ίδιο το exte στην αρχική θέση.

Τα λούζεις κανονικά;

-Κανονικότατα. Εννοείται, αν θες αγοράζεις ειδικά προϊόντα για να κανείς καλύτερη συντήρηση.

Είναι ακριβά;

-Μεταξύ μας μιλάμε, ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Τι εννοώ; Αν θες να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πας για την καλή τρίχα. Δεν μπορώ να σου πω τιμές ακριβώς γιατί εξαρτάται από την ποσότητα, την ποιότητα και φυσικά το κομμωτήριό σου.

Χτενίζονται κανονικά;

-Η φυσική τρίχα χτενίζεται κανονικότατα και κουρεύεται όπως θα κουρεύαμε τα δικά μας μαλλάκια, αποκτά ψαλίδα και συμπεριφέρεται σχεδόν σαν τα φυσικά μας μαλλιά. Όχι δεν φριζάρει.

Καταστρέφεται το δικό μας μαλλί ;

-Το δικό μας μπορεί να καταστραφεί αν δεν του δώσουμε την απαραίτητη σημασία γιατί έχουμε την ασφάλεια του αψεγάδιαστου exte που καλύπτει τα πάντα. Εγώ το έβαλα για να δυναμώσω το δικό μου από μέσα να φανταστείς.

Τα αισθάνεσαι ;

-Όχι, εκτός αν βάλει κάποιος τα χέρια του μέσα στα μαλλιά σου.

Είναι trend;

-Ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφη και περιποιημένη είναι μόδα. Τουλάχιστον αυτό είναι το δικό μου motto.

Νομίζω τα κάλυψα .... όλα... !