Αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα και θα την έχουμε!

Του Θανάση Νταβλούρου

Οι μάσκες έπεσαν, και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Τα όσα διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Τούμπας, με πρωταγωνιστή τον «εκλεκτό» επιχειρηματία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

κ. Ιβάν Σαββίδη, εκτός άλλων ανέδειξαν θεαματικά και ένα νέο σκηνικό διαπλοκής που έχει στηθεί τελευταία στη χώρα.

Ο κ. Σαββίδης, με τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αγνώστου προελεύσεως, ήταν και είναι ο δικός τους άνθρωπος. Του έδωσαν τα πάντα, του χάρισαν και πρόστιμα, του έκαναν αβάντες, όχι βέβαια χωρίς αντάλλαγμα.

Ο κ. Σαββίδης, που θεωρείται από πολλούς ο άνθρωπος του Πούτιν στην Ελλάδα, αγοράζοντας ακόμη και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έχει εκφράσει δημοσίως τον θαυμασμό του στον κ. Τσίπρα, με τα μέσα ενημέρωσης του να στηρίζουν απροκάλυπτα τις παλινωδίες της κυβερνητικής πολιτικής.

 Και σε μια πρωτοφανή κίνηση στα ελληνικά χρονικά, ο ίδιος προεξόφλησε δημοσίως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός! Αγνοώντας ότι στην Ελλάδα είναι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που αναδεικνύει δια της ψήφου του τις κυβερνήσεις.

Αναμενόμενη βέβαια από μια άποψη η συγκεκριμένη θεώρηση του κ. Σαββίδη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σοβιετική Ένωση, εξ ου και ο ίδιος ρέπει στον αυταρχισμό, θεωρώντας ότι στην Ελλάδα μπορεί να κάνει ό, τι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.

Και ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα; Μα αυτοί που διατείνονταν ότι θα καταπολεμούσαν τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη χώρα, αυτοί που διατυμπάνιζαν ότι έχουν το περιλάλητο ηθικό πλεονέκτημα!   

Ακόμη και ο πλέον δύσπιστος πολίτης αντιλαμβάνεται πια το καθεστωτικό και αυταρχικό προσωπείο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που υποχρεώνει εσχάτως τις αστυνομικές δυνάμεις να αντιπαρατίθενται με τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τους πλειστηριασμούς.

Γιατί αυτοί, οι ίδιοι, που φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», τώρα παίρνουν τα σπίτια του κοσμάκη, χωρίς ηθικούς φραγμούς.

Όχι, δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε. Αξίζουμε και θα έχουμε σύντομα μια καλύτερα Ελλάδα, με τη στήριξη της κοινωνίας και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ό, τι κι αν θέλουν ή επιδιώκουν οι νέοι ολιγάρχες που φτιάχνονται από το σημερινό ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να κάνουν απρόσκοπτα τις δουλειές τους με αντάλλαγμα την υποστήριξη τους σ' αυτό.

 

 

Διαβάστε επίσης