Και Πατρινοί στον Πύργο για το αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία!

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το μεγάλο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που από όλες τις περιοχές της Πελοποννήσου θα βρεθούν στον Πύργο, αύριο Κυριακή 18 Μαρτίου. Ήδη το γεγονός της διεξαγωγής του Συλλαλητηρίου στην Ελληνική Περιφέρεια, το τρίτο μετά την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών ΜΜΕ σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, ενώ  ξεχωριστά μηνύματα αποστέλλουν ομογενειακές οργανώσεις από όλες τις ηπείρους. Ο Ομογενειακός Ελληνισμός πρωτοστατεί, όπως γνωρίσουμε, στην Παγκόσμια κινητοποίηση για την Ιστορική Αλήθεια και τα Εθνικά Δίκαια με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Αυστραλία.

Το περασμένο Σαββάτο 10 Μαρτίου έλαβε χώρα στην πόλη του Άργους μεγάλη Συνέντευξη Τύπου στον χώρο του Δημαρχείου με την συμμετοχή πολλών ΜΜΕ και Τηλεοπτικών Σταθμών της Πελοποννήσου. Εκεί οι δύο ομιλητές του Συλλαλητηρίου, ο κ. Γιώργης Τ. Δόξας και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτριος Καμπόσος, τόνισαν ότι η εκδήλωση του Συλλαλητηρίου συμπίπτει χρονικά με την επιχειρούμενη προσπάθεια ταπεινώσεως του Ελληνισμού από την, κατά τα άλλα, σύμμαχο στο ΝΑΤΟ Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος μέρα με την μέρα εκδηλώνει επιθετικές διαθέσεις έναντι της Ελλάδος.

Έτσι η κοινή προσπάθεια του Ελληνισμού για απόκρουση της συνεχούς παραχαράξεως της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας από τα γειτονικά Σκόπια  κινείται παράλληλα προς τα αιτήματα για απελευθέρωση των 2 Ελλήνων Στρατιωτικών από τα χέρια της Τουρκίας του Ερντογάν. Ιδιαίτερα τόνισαν ότι το μήνυμα του Συλλαλητηρίου λίγα χιλιόμετρα από την Αρχαία Ολυμπία, μία πηγή διαχρονικών αξιών για όλον τον Κόσμο, θα έχει την δική του βαρύτητα στον κοινό αγώνα του Ελληνισμού για την Μακεδονία. Εδώ συγκεντρώνονταν στην Αρχαιότητα οι Έλληνες, εδώ τώρα υψώνεται η Σημαία της Ιστορικής Αλήθειας για τον Ελληνισμό.

Στο μεταξύ είναι βέβαιο πως για την πόλη του Πύργου θα ταξιδέψουν την Κυριακή και αρκετοί Πατρινοί οι οποίοι έχουν διοργανώσει εκδρομές με πούλμαν! Οργανώσεις από την Πάτρα θα δώσουν δυναμικό παρών, αφού όπως είναι γνωστό δεν κατάφεραν να διοργανώσουν κάτι ανάλογο στην αχαϊκή πρωτεύουσα!