Δήλεσι: Ζούσαν μια κόλαση οι δύο αδελφές – Το έσκασαν γιατί δεν άντεχαν το ξύλο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις δύο ανήλικες αδελφές που είχαν εξαφανιστεί από το Δήλεσι. Όπως όλα δείχνουν τα δύο κορίτσια ζούσαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι δύο ανήλικες αδελφές όπου μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων και θα εξεταστούν από παιδοψυχολόγο.

Οι αδελφές είχαν εξαφανιστεί πριν από 5 μέρες από το σπίτι τους στο Δήλεσι και εντοπίστηκαν την Παρασκευή το βράδυ στο Ναύπλιο, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Δεν άντεχαν την κακοποίηση

Στην Αστυνομία δήλωσαν ότι δέχονταν λεκτική κυρίως αλλά και σωματική βία από τους γονείς τους και γι΄ αυτό και αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων των δύο κοριτσιών από το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας.

Τη μοίρα των παιδιών θα κρίνει ο Εισαγγελέας ανηλίκων που θα αποφασίσει αν τα κορίτσια θα φιλοξενηθούν σε ίδρυμα ή αν θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι των γονιών τους.

Για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος καθώς δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» η μικρότερη από τις ανήλικες αδελφές πριν από το περασμένο Πάσχα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει μην αντέχοντας την κόλαση που ζούσε.

Τα κορίτσια, 16 και 17 ετών, επικοινώνησαν χθες με τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής Tatiana Live, και διαβεβαίωσαν ότι είναι καλά αλλά δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι.

Λίγο αργότερα σε επικοινωνία που κατάφερε να έχει μαζί τους του «Χαμόγελο του Παιδιού», με την βοήθεια και 18χρονου φίλου τους που ήταν μαζί τους, και σήμερα το πρωί δέχτηκαν και μεταφέρθηκαν στην Αθήνα.

 

 

newsit με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Epsilon

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ