ΝΔ: Καταδικάζει την απειλή με σφαίρα στον Νίκο Κοτζιά

διαβαστε την ανακοινωση

Ο Νίκος Κοτζιάς έγινε για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα στόχος αγνώστων -πιθανότατα ακροδεξιών-, αφού στις αρχές της εβδομάδας εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών μια σφαίρα κι ένα απειλητικό σημείωμα, με παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό. Η ΝΔ καταδικάζει.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το συμβάν:

Click4more: Ονειρεύονται Χούντα! Ανατριχιαστικές απειλές σε Κοτζιά και τις οικογένειες βουλευτών! «Μπείτε στη Βουλή και καθαρίστε τους»

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς και καλεί την Κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».

Καταδίκη και από τους ΑΝΕΛ

«Η απειλητική επιστολή που περιείχε σφαίρα με παραλήπτη τον υπουργό Εξωτερικών συνιστά μια απεχθή, τρομοκρατικού χαρακτήρα ενέργεια, την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Προφανώς δε, είναι και ποινικά κολάσιμη» δήλωσε παράλληλα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η οποία κατέληξε: «Οι ενέργειες αυτές στρέφονται ουσιαστικά ευθέως εναντίον της Δημοκρατίας, την οποία οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε».

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ