Mάκης Γκαγκάτσης: Αυτό που γίνεται με τον Σαββίδη είναι ανθρωποφαγία

ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Ανθρωποφαγία» χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη από το βράδυ της Κυριακής ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης στη δευτερολογία του κατά τη διάρκεια της εκδίκασης του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

«Από την Κυριακή το βράδυ υπάρχει ανθρωποφαγία κατά του Σαββίδη. Επιχειρείται μια προσπάθεια εξόντωσης του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ. Ξαφνικά το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας και του ποδοσφαίρου είναι ο Σαββίδης. Το τι λένε τα κανάλια και τα ξένα δίκτυα δεν μας απασχολεί. Ακούσαμε ότι είναι αλαζόνας. Προφανώς δεν ήταν αλαζόνας όταν έδινε χορηγία στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έπαιρνε την ΣΕΚΑΠ για να μην πέσει σε χέρια Τούρκων. Ο κ. Σαββίδης δεν θα γίνει Ιφιγένεια. Η απόφαση της ECA πάρθηκε με βάση μόνο μια εικόνα. Τα πάντα ήταν απόλυτα ασφαλή για να βγει η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο.

Και ο κ. Βασιλειάδης και όλοι, έχουν δει απλώς την εικόνα. Το όπλο εκείνη τη στιγμή δεν το έχει δει κανείς! Άρα δεν μπορούσε ποτέ ο Κομίνης να διακόψει λόγω του όπλου. Το λέει και ο Αλεξέας σε συνέντευξή του .ότι δεν είδαν ποτέ το όπλο. Ο Σαββίδης είπε συγγνώμη για την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε ο κ. Γκαγκάτσης κατά την κατάθεσή του στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League.

Πηγή: filathlos.gr

 

Διαβάστε επίσης