Τα ζώδια σήμερα 16 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αύριο έρχεται μία Νέα Σελήνη στον Ιχθύ! Από αυτό το Σαββατοκύριακο και για ένα μήνα περίπου, Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 3ουδεκαημέρου, θα έχουν ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και πολλές δυνατότητες για επιτυχία!


Κριός
Γενικά
Σου έχει λείψει πολύ η χαλάρωση και η ψυχική ηρεμία, Κριέ μου. Είχες ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, κάτι που εξάντλησε τις δυνάμεις σου και τάραξε την ψυχική σου ισορροπία. Τώρα, που έχεις την ικανοποίηση ότι πέτυχες το στόχο σου, πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ισορροπίες του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, Κριέ μου. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Κριέ, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική, ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


Ταύρος
Γενικά
Τελευταία, Ταύρε μου, σε διακατέχουν αντιφατικά συναισθήματα. Από τη μία νιώθεις ενθουσιασμό για πράγματα που είχαν καλή εξέλιξη και από την άλλη ότι βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο. Προσπάθησε να κατανοήσεις αυτό που νιώθεις και αναζήτησε γύρω σου τις συμπεριφορές και καταστάσεις, που ίσως το προκαλούν. Έχεις ανεπτυγμένη διαίσθηση και μπορεί να σε προϊδεάζει, πριν εξελιχθούν τα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ταύρε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, αφού έχουν έρθει πίσω από κάποια αναπάντεχα έξοδα που είχες.

Δίδυμος
Γενικά
Περνάς γενικά μια κρίση, Δίδυμε. Πολλά από αυτά που θεωρούσες δεδομένα στη ζωή σου έχουν αλλάξει. Δεν αισθάνεσαι τη σιγουριά που κάποτε ένιωθες και αυτό σε κάνει να διστάζεις απέναντι σε πρωτοβουλίες. Η κατάσταση αυτή σου είναι άγνωστη και την αντιμετωπίζεις με άγχος και επιφύλαξη. Ψάξε να βρεις τις αιτίες που έφεραν στη ζωή σου τα πάνω, κάτω και, με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα, προσπάθησε να διορθώσεις λάθη και παραβλέψεις. Μετά, σίγουρα θα φτιάξουν όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου, Δίδυμε, για να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, Δίδυμε, και μπορείς να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδια που ήταν παγωμένα. Τα οικονομικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.


Καρκίνος
Γενικά
Τώρα υπάρχουν οι προϋποθέσεις, Καρκίνε, για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που πάντα ονειρευόσουν. Όλα είναι τακτοποιημένα και δεν έχεις αφήσει την παραμικρή εκκρεμότητα. Μπορεί να σου πήρε πολύ καιρό, αλλά για σένα είναι στόχος ζωής. Έχεις μέσα σου το πνεύμα της εξέλιξης. Ξεκίνα και βάλε πρόσθετους στόχους, με τους πλανήτες να στέκονται στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, Καρκίνε μου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, οι συνεργασίες, και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, ευνοούνται. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις που θα βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Λέων
Γενικά
Ήρθε η ώρα, Λέων, να μιλήσεις με τον εαυτό σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αρκετό καιρό σύρθηκες πίσω από τις επιλογές άλλων, παραμελώντας τα δικά σου «θέλω» και επιθυμίες. Κατάλαβες ότι ελάχιστοι βάζουν κάποιον άλλον πάνω από τον εαυτό του και πικράθηκες όταν ένιωσες ότι σε χρησιμοποιούν. Ξεκαθάρισε τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν και απομακρύνσου από τους ανάξιους. Έχεις την δύναμη να κινείς τα νήματα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Λέων, που δεν περίμενες και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, θα είναι μεγάλη και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα. Καλό είναι, να δείξεις υπομονή, αφού οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.


Παρθένος
Γενικά
Τελευταία, Παρθένε μου, έχεις πολύ θυμό μέσα σου, μη μπορώντας να κατανοήσεις γιατί άτομα από το περιβάλλον σου συμπεριφέρονται τόσο πολύ ανταγωνιστικά και προσπαθούν να επηρεάσουν κοντινά σου πρόσωπα και να τα απομακρύνουν από εσένα. Όλοι όσοι σε περιβάλουν, δεν είναι απαραίτητα φίλοι σου, αφού κάποιοι μπορεί να σε πλησιάσουν επειδή έχουν τους δικούς τους στόχους. Δεν είναι λύση ο θυμός, οπότε συζήτησε μαζί τους (παρουσία των φίλων σου) γι’ αυτά που σε ενοχλούν, απαίτησε εξηγήσεις και αντιμετώπισέ τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να εξωτερικευτείς, Παρθένε μου, και σήμερα να δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, ώστε να γίνει πολύ καλύτερη η σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, ξεκινάς τη μέρα με συζητήσεις και σχέδια. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που σε ακολουθούν από παλιά. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.


Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, επειδή η κατάσταση είναι λίγο ρευστή, έχεις αγχωθεί και φέρεσαι μάλλον νευρικά. Είσαι άτομο που αγαπάει τη σιγουριά και νιώθεις ανασφάλεια, όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Προσπάθησε να μη δείχνεις τον εκνευρισμό σου, αφού μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση – κάτι που έχεις άλλωστε αποδείξει σε δυσκολότερα πράγματα. Σκέψου ήρεμα και το μυαλό σου θα ξεμπλοκάρει, οπότε θα σου είναι πολύ απλό να γυρίσεις την κατάσταση υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό, Ζυγέ, ανεβάζει την ποιότητα της επικοινωνίας σου και θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στη δουλειά σου, Ζυγέ, πρέπει να εκμεταλλευτείς ανάλογα, ώστε να φτάσεις στο στόχο σου. Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις σήμερα μια ροπή στα έξοδα.
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα νιώθεις πως δεν υπάρχει κάτι που να σε ευχαριστεί και να σου κινεί το ενδιαφέρον. Ακόμη και η διασκέδαση με τους φίλους σου θα φαίνεται ανούσια. Το βασικό που χρειάζεσαι, είναι ξεκούραση. Δώσε άδεια στον εαυτό σου και απόδρασε από το σπίτι και τις καθημερινές συνήθειες. Πήγαινε κάπου διαφορετικά και ασχολήσου με πράγματα που θα κάνουν τη μέρα σου χαρούμενη.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα, Σκορπιέ, που μπορεί να είχες στην σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, που πολλά θέματα θα σε ευχαριστούν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να τελειώσεις με κάποια θέματα που έχουν μείνει ημιτελή. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Τοξότης
Γενικά
Δεν αξίζει τον κόπο, Τοξότη μου, να υποφέρεις και να φθείρεσαι σε καταστάσεις, που έχουν χάσει πια την αξία τους για σένα. Μην τους χαρίζεις τη γαλήνη και την ηρεμία σου. Απομακρύνσου και δημιούργησε νέα δεδομένα στη ζωή σου. Όσο δύσκολα και να είναι στην αρχή, έχεις τη δύναμη και θα τα καταφέρεις! Πάλεψε για να μπορείς να ορίζεις εσύ τον τρόπο που σου αρέσει να ζεις και τους ανθρώπους που θα σε περιβάλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Τοξότη μου, να δώσεις βάση σε κάποια γεγονότα, που μπορεί να γίνουν στην σχέση σου. Θα χαλάσεις την ψυχολογία σου και θα στεναχωρήσεις και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Τοξότη, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε πολλά θέματα.

Αιγόκερως
Γενικά

Γνωρίζεις, Αιγόκερέ μου, ότι κάποιες φορές ρίχνεις σε τρίτους τις αιτίες των προσωπικών σου αποτυχιών. Όλοι όμως ξέρουν τις ικανότητες που έχεις και πιστεύουν ότι μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Οι υπεκφυγές, λοιπόν, δε σου είναι χρήσιμες, οπότε ασχολήσου σοβαρά με σημαντικά πράγματα, που θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Αιγόκερε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες υποθέσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αφού θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχετικά θέματα.


Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, κάθε κίνηση που θα κάνεις, θα είναι προσεκτικά μελετημένη. Δε θα αφήνεις περιθώρια αποτυχίας και καλώς επικροτείς τον εαυτό σου γι’ αυτό. Δεν θα επιτρέπεις σε οποιονδήποτε να ανακατευτεί με τις υποθέσεις σου και όταν κάποιος το κάνει, θα αντιμετωπίζει εκ μέρους σου μια αυστηρή συμπεριφορά. Απόφυγε το τελευταίο, αφού το να θεωρήσει ένας φίλος ότι μπορεί να σε βοηθήσει, δεν είναι κακό.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία με το ταίρι σου, Υδροχόε, θα είναι σήμερα στα ύψη της και θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις χρηματικές συναλλαγές.


Ιχθύς
Γενικά
Έχεις βάλει γερές βάσεις στη ζωή σου, Ιχθύ, και οι μέρες σου κυλούν με έναν ευχάριστο ρυθμό. Νιώθεις ικανοποίηση για όλα όσα έχεις πετύχει. Στο περιβάλλον σου όλοι χαίρονται με τις επιτυχίες σου. Αυτό που πρέπει λίγο να προσέξεις είναι η κούραση. Δώσε αξία στον εαυτό σου και οι επιτυχίες, να ξέρεις, θα σε ακολουθούν πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το ταίρι σου, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη ομορφότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα, αγχώνοντάς σε αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να περάσεις τη μέρα ουδέτερα, για να μην βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης