Πάτρα: Οι ανήλικοι πελάτες "δόλωμα" για υπάλληλο Σούπερ Μάρκετ - Δείτε πως κατάφεραν να αρπάξουν σημαντικό χρηματικό ποσό

ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, όταν δυο ανήλικοι μπήκαν σε σουπερ μαρκετ στη συμβολή των οδών Σολωμού και Χαριλάου Τρικούπη στην Πάτρα. Η συμπεριφορά τους καθ' όλα φυσιολογική, όπως και η εμφάνιση τους. "Παρέσυραν" την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα μόνη της στο κατάστημα, με το πρόσχημα των ερωτήσεων για κάποια προιόντα που ήθελαν να αγοράσουν, στα πίσω ράφια.

Εκείνη την ώρα σύμφωνα με πληφορίες του tempo24.gr, τρίτο άτομο που παραμόνευε μπήκε στο κατάστημα. Αρχικά βρήκε το πορτοφόλι της γυναίκας, από το οποίο αφαίρεσε χρήματα και στη συνέχεια εντόπισε το κλειδί της ταμειακής μηχανής, την οποία άνοιξε και πήρε χρηματικό ποσό. Η συνολική λεία ήταν 400 ευρώ.

Οι δυο ανήλικοι "πελάτες" ακολούθως έφυγαν από το μαγαζί. Η υπάλληλος ανυποψιάστη μέχρι τότε πως είχε πέσει θύμα κλοπής, αντελήφθη τι συνέβη, όταν είδε το πορτοφόλι της παρατημένο πάνω στο πάγκο, δίπλα από την ταμειακή μηχανή!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας με βάσει των περιγραφών του θύματος, διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Εκτιμάται πως οι δράστες είναι Ρομά.

Διαβάστε επίσης