Tα ζώδια σήμερα 15 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Καρμική επιτυχία και επίτευξη στόχων θα έχουν σήμερα Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Μία απόφαση σημαντική ή ένα μήνυμα που περίμεναν καιρό είναι προ των πυλών!

Κριός
Γενικά
Είσαι πολύ ικανός άνθρωπος, Κριέ, με αναλυτικό μυαλό και συγκροτημένη σκέψη. Ό,τι κάνεις είναι σωστά μελετημένο και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Σήμερα, θα διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά. Δίνε όσο μπορείς τη βοήθειά σου σε κοντινούς σου ανθρώπους, ακόμη κι αν θεωρείς ότι πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου, Κριέ. Πριν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος
Γενικά
Κάθε φορά, Ταύρε μου, που αποφασίζεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητάς σου, κάτι γίνεται και τα εγκαταλείπεις. Μεταξύ μας, άλλες φορές φταίνε οι φίλοι που σε ξεσηκώνουν και άλλες εσύ, που δε χάνεις την ευκαιρία για παρέα και διασκέδαση. Είναι ωραίο να διασκεδάζεις και να περνάς χαρούμενα τις ημέρες σου – δεν υπάρχει αντίρρηση. Βρες όμως λίγο χρόνο και δώσε σημασία στις υποχρεώσεις σου, διαφορετικά στο τέλος δε θα τις προλαβαίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε, μπορεί να αισθάνεσαι, ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να τα διορθώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με τη δουλειά σου, Ταύρε, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου ανοιχτούν προοπτικές, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


Δίδυμος
Γενικά
Το τρέξιμο για να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, Δίδυμε, σε έχει κουράσει και ψάχνεις μια διέξοδο. Θεωρείς ότι είναι μάλλον λίγος ο χρόνος που διαθέτεις, για να κάνεις αυτά που θα σε ηρεμούσαν και θα σε ξεκούραζαν. Μην απογοητεύεσαι και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Ξανακοίτα τις υποχρεώσεις σου, αφαίρεσε τα λιγότερο σημαντικά (πάντα υπάρχουν) και θα δεις ότι χρόνος θα βρεθεί, αρκεί να υπάρχει η διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμε και μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε. Κατευθύνεις τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.


Καρκίνος
Γενικά
Είσαι δημιουργικό άτομο, Καρκίνε, και πάντα θέλεις να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Η απραξία σε εκνευρίζει και δε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να αδρανεί. Πάντα ασχολείσαι με δικές σου ιδέες ή προτάσεις των φίλων σου και προσπαθείς να καταφέρεις το καλύτερο. Συνέχισε να δημιουργείς και αυτό ασταμάτητα θα σου δίνει ικανοποίηση και ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, πολλές φορές σε οδηγεί σε προβληματισμούς. Μη συνεχίσεις όμως έτσι και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις ευνοϊκότερες επιρροές της, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν, Καρκίνε, να πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση.


Λέων
Γενικά
Πολλοί θα ήθελαν, Λέων μου, να έχουν τη δική σου ικανότητα να πείθουν τους άλλους, με τόσο μεγάλη ευκολία. Σήμερα θα έχεις πειθώ και θα χειρίζεσαι το λόγο με τόση δεξιοτεχνία, που οι άλλοι θα κρέμονται από τα χείλη σου. Μην αφήνεις αυτό το ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο. Χρησιμοποίησέ το για να προωθήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου, επιτυγχάνοντας πράγματα για τη βελτίωση της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να δράσεις άμεσα, Λέων, και να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ώστε να τακτοποιηθούν πολλά θέματα που μπορεί να είναι ακόμη προβληματικά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και σίγουρα απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα.

Παρθένος
Γενικά
Έχεις πολλές ιδέες στο μυαλό σου, Παρθένε μου, που θα μπορούσαν να καλυτερέψουν τη ζωή σου. Εσύ όμως δεν εμπιστεύεσαι πάντα τις ικανότητές σου και διστάζεις να τις εφαρμόσεις. Έτσι, αφήνεις χρόνο να χάνεται, ενώ πολλές φορές τις δικές σου ιδέες πραγματοποιούν άνθρωποι, που απλά τους τις εμπιστεύτηκες. Δείξε περισσότερο θάρρος, πίστεψε στις δυνατότητές σου, πραγματοποίησε τις ιδέες σου και θα καταφέρεις πάρα πολλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε μου, μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά με την συζήτηση θα καταφέρεις να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να προγραμματίσεις τα θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Οι ομαδικές συνεργασίες, αλλά και τα καινούργια σχέδια, σήμερα ευνοούνται. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού στον οικονομικό τομέα από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.


Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις πολύ μεγάλη ικανότητα στο να διαχειρίζεσαι δύσκολες καταστάσεις και να τις φέρνεις εις πέρας. Θα είσαι όμως πολύ επιφυλακτικός και δύσκολα θα συνεργάζεσαι με τους άλλους. Προτιμάς μία μοναχική πορεία και δε θεωρείς εύκολα, ότι κάποιος μπορεί να ακολουθήσει τους δικούς σου ρυθμούς. Θυμήσου να συνεργάζεσαι και να εμπιστεύεσαι αυτούς, που είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Κριό, Ζυγέ, σου δίνει σήμερα τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι μερικές υποθέσεις δεν τελειώνουν. Ηρέμησε, αφού όλα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο και να ψάξεις για καινούργιες πηγές εσόδων.


Σκορπιός
Γενικά
Η ευαισθησία και η ευγένεια, Σκορπιέ, είναι βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είσαι κοινωνικό άτομο και συμπεριφέρεσαι με φιλικό τρόπο στους ανθρώπους. Όσοι σε γνωρίζουν, σε εκτιμούν και επιθυμούν να ενταχθούν στο φιλικό σου περιβάλλον. Διεύρυνε, λοιπόν, τον κύκλο σου, ώστε να συμπεριλάβει και άλλα άτομα που επιθυμούν να γίνουν φίλοι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ, μπορεί σήμερα να γίνουν κάποιες αλλαγές, που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, θα σου κάνουν προτάσεις και οι συνθήκες φαίνονται πολύ καλές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει επαρκώς από πριν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουνε «φουρτούνες» από την νέα εβδομάδα (12-18/03)!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, η ικανότητα να λύνεις τα προβλήματά σου θα εντυπωσιάσει όσους σε γνωρίζουν! Το πετυχαίνεις αυτό, με το να είσαι πάντα προσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνεις, ενώ δεν υπάρχει κάτι που να αποσπά την προσοχή σου. Μερικές φορές βέβαια, δεν αξιολογείς τη σοβαρότητα των καταστάσεων και ξοδεύεις πολύ χρόνο σε ασήμαντα πράγματα, φτάνοντας ακόμη και στο να παραμελείς προσφιλή σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, αρχίσει και ισορροπεί, οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να χειριστείς σήμερα με δεξιοτεχνία τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Τοξότη, αλλά καλό είναι, σήμερα να μην αποπειραθείς κάποια αλλαγή. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις πολλές σπατάλες.


Αιγόκερως
Γενικά
Ξέρεις ότι κάποιες φορές, η απολυτότητα είναι πολύ έντονη στο χαρακτήρα σου, Αιγόκερέ μου. Προσπαθείς να περνάνε τα πάντα από τον έλεγχο και την έγκρισή σου, αφαιρώντας από κοντινούς σου ανθρώπους τη δυνατότητα να ρυθμίζουν αυτοί ό,τι τους αφορά. Γνωρίζεις όμως, πως έτσι τους απομακρύνεις από κοντά σου και τους κάνεις να αντιδρούν αρνητικά, ακόμη και σε αυτά που προτείνεις και είναι σωστά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και να σεβαστείς περισσότερο τις επιλογές των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, είναι αρκετά καλή, αλλά εσύ ζητάς και κάτι περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου έχεις φέρει μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην κινηθείς εκτός προγραμματισμού.


Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση και θα αντιδράς με νευρικότητα σε ό,τι σου συμβαίνει. Πέρασες μια πολύ πιεστική και κουραστική κατάσταση, και δε μπορείς να εκτονώσεις την ένταση που συγκέντρωσες. Πρέπει οπωσδήποτε να ηρεμήσεις. Ξέφυγε από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οργάνωσε μια απόδραση που θα σε χαλαρώσει και ξεκουράσου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Υδροχόε μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να θέσεις τα όριά σου, ειδικά για το πως βλέπεις μερικά πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


Ιχθύς
Γενικά

Οι καθημερινές εμπειρίες, Ιχθύ, σε έχουν κάνει να αναπτύξεις τις ικανότητές σου σε όλα τα επίπεδα. Είσαι άνθρωπος με πολύ καλά στοιχεία και γίνεσαι αποδεκτός σε όποιο χώρο ή ομάδα θελήσεις να ενταχθείς. Έχεις ανάγκη να συμμετέχεις στα κοινά και οι κοινωνικές εξελίξεις σε ενδιαφέρουν πολύ. Την ανάγκη σου αυτή θα την κάνεις πράξη, παίρνοντας μέρος σε δράσεις και προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Ιχθύ, και η υπομονή που δείχνεις πολλές φορές στη σχέση σου, θα κάνουν το ταίρι σου να σου πει κάποια πράγματα, που θα σε ευχαριστήσουν αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στα ύψη τους! Τα οικονομικά σου δε θα πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr
 

Διαβάστε επίσης