Αυτό το σχήμα νυχιών έχει επιστρέψει δυναμικά

δειτε το

Tα τετραγωνισμένα νύχια είναι ένα trend που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Σε αντίθεση τα μυτερά, γνωστά και ως stilletto τα επιλέγουν ελάχιστες γυναίκες που θέλουν ένα πιο τολμηρό manicure style. Από την άλλη το οβάλ σχήμα νυχιών είναι η πιο συντηρητική, κλασσική επιλογή που την επιλέγουν κυρίως γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, που θέλουν ένα chic and classy manicure style.

Απ'ότι φαίνεται ωστόσο εδώ και ένα χρόνο περίπου, τα οβάλ νύχια έρχονται να κλέψουν την πρωτιά των τετραγωνισμένων. Γυναίκες στα 20, στα 30, στα 40, στα 50 αλλά και τα 60 λένε ναι στο συγκεκριμένο σχήμα, αφού είναι απόλυτα κολακευτικό. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι η ομορφιά σε κάθε σημείο έχει επιστρέψει στη φυσικότητα και βλέπετε το οβάλ σχήμα είναι το φυσικό σχήμα που έχει το νύχι μας, αν το αφήσουμε να μακρύνει, χωρίς να το λιμάρουμε.

Είναι κομψό, είναι κολακευτικό και ταιριάζει σε όλες μας, αρκεί να το συνδυάσουμε με το κατάλληλο βερνίκι. Τι λέτε λοιπόν θα το επιλέξετε στο επόμενο ραντεβού σας για περιποίηση άκρων;

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ