Τα ζώδια σήμερα 14 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Πληγές του παρελθόντος επιστρέφουν και αναζητούν άμεσα επίλυση! Θέλει υπομονή, κουράγιο και προσπάθεια η σημερινή ημέρα, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Χείρωνα για τα Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Για να έχεις μια αληθινή και ώριμη σχέση με τους ανθρώπους, Κριέ μου, πρέπει να δημιουργείς χώρο στη ζωή σου για τους άλλους, δεχόμενός τους όπως είναι. Στη σχέση σου με τρίτους πρέπει να υπάρχει αμφίδρομη ανιδιοτέλεια και ελευθερία. Η ισχυρή σου προσωπικότητα κάποιες φορές οδηγεί στο να προσπαθείς να αλλάξεις τους κοντινούς σου ανθρώπους. Απόφυγέ το, καθώς έτσι τους καταπιέζεις και τελικά τους απομακρύνεις από κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα βγουν στην επιφάνεια σήμερα, Κριέ μου, κάποια προβλήματα από το παρελθόν που δεν έχουν σημασία. Καλό θα είναι να μην τα συζητήσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έρχονται τα καλύτερα για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Κριέ. Σήμερα, θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα
βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.


Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη γνώμη και την κριτική των άλλων. Η άποψή τους αυτή τη μέρα θα μετράει υπερβολικά για σένα, και ανάλογα με τη σκέψη κάποιου τρίτου, θα νιώθεις όμορφα ή άσχημα, αμφιταλαντευόμενος για την αξία σου. Αυτό είναι κάτι ξένο για σένα, οπότε θυμήσου να πιστεύεις στον εαυτό σου, κάνε αυτό που θέλεις πραγματικά και φτάσε εκεί, που εσύ επιλέγεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Ταύρε μου, αν νομίζεις ότι δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να καταλάβει, πάρε αποφασιστικές πρωτοβουλίες, ώστε η κατάσταση να διορθωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με πολλή ψυχραιμία, Ταύρε μου, επειδή θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που είσαι σε θέση να
κάνεις.

Δίδυμος
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, θα αντιμετωπίζεις τους πάντες με πολλή επιφυλακτικότητα, δε θα εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους και θα έχεις μια τάση στην μοναχικότητα. Έχεις πολύ καλό χαρακτήρα και αμέτρητες ικανότητες, όμως με τέτοια τάση απομόνωσης δε δίνεις το περιθώριο να τις καταλάβουν οι γύρω σου και χάνεις την ευκαιρία να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για θέματα που αφορούν το μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ το.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, Δίδυμε, και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε σήμερα να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.



Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, με το χαρούμενο χαρακτήρα σου θα κερδίζεις κάθε άνθρωπο που θα σε γνωρίσει! Γίνεσαι το επίκεντρο της παρέας και με την κεφάτη σου διάθεση καταφέρνεις να κάνεις και τον πιο προβληματισμένο φίλο σου να γελάσει. Έχεις την ικανότητα να προσεγγίζεις τα προβλήματα με χιούμορ και να τα κάνεις να φαίνονται ευκολότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Καρκίνε, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που υπάρχουν στη σχέση σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη στον Κριό θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, Καρκίνε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται, με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν προσεκτικό προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα.


Λέων
Γενικά
Ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα σου, Λέων μου, είναι η ανάλυση των πράξεων, των σκέψεων και των συναισθημάτων των άλλων. Το ίδιο φυσικά κάνεις και για τον εαυτό σου. Σου θυμίζω όμως, πως όταν υπερβάλλεις, το αποτέλεσμα είναι να ξοδεύεις πολύ από το χρόνο σου στις αναλύσεις, αφήνοντας τις ευκαιρίες και τις καταστάσεις να σε προσπερνούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα δημιουργηθούν από το μηδέν κάποια προβλήματα σήμερα, Λέων μου. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσει το ωραίο κλίμα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Είσαι σε θέση να συνεργαστείς επιτυχώς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όσες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων ευνοούνται.



Παρθένος
Γενικά
Φρόντισε να αλλάξεις την οπτική σου πάνω τα πράγματα, Παρθένε μου. Η ευτυχία μπορεί να κρύβεται σε απλά καθημερινά πράγματα και καταστάσεις, ενώ συνήθως έχει να κάνει με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν. Δεν είναι η ύλη που θα σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο, αλλά ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα και το ενδιαφέρον των δικών σου ανθρώπων. Αυτά προσπάθησε να κερδίσεις και θα νοιώσεις ευτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στη σχέση σου, Παρθένε μου, έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν εξωτερικεύεις. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου θα κινηθεί πολύ καλά, Παρθένε, αρκεί να ξεκουράζεσαι περισσότερο, αφού ξοδεύεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς στο τέλος θα προβληματιστείς αρκετά.


Ζυγός
Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα θέλεις όλα να βρίσκονται σε τάξη, ενώ θα τοποθετείς τα πάντα σε σαφώς οριοθετημένα πλαίσια. Δεν αντέχεις την ακαταστασία και δεν μπορείς να ανεχτείς τις καταστάσεις σύγχυσης και ανατροπής. Σου αρέσει να φροντίζεις μόνος σου τα πάντα, για να επιβάλεις πειθαρχεία και την δική σου τάξη

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για σένα. Καλό είναι, λοιπόν, να σκεφτείς με πολλή ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν κάποια πράγματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για σένα. Καλό είναι, λοιπόν, να σκεφτείς με πολλή ψυχραιμία.


Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η σκέψη ότι μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή σου να αντιμετωπίσεις τη μοναξιά, θα σου προκαλεί κατάθλιψη. Είσαι άτομο γεμάτο ενέργεια και σου ταιριάζει να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει διάδραση με άλλους, όπως είναι τα ομαδικά αθλήματα. Εντάξου σε ομάδες που έχουν ως αντικείμενο την κοινωνική προσφορά και εκεί θα βρεις το περιβάλλον, όπου πραγματικά ανήκεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ, να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, Σκορπιέ, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που αφορούν το μέλλον.


Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα απολαμβάνεις τις στιγμές της μέρα σου και γι’ αυτό θα φροντίζεις να είναι όσο γίνεται πιο ευχάριστες. Δεν αντέχεις τις μίζερες καταστάσεις και αποφεύγεις όσο περισσότερο μπορείς τους απαισιόδοξους ανθρώπους. Είσαι άνθρωπος χαρούμενος και σκορπίζεις γύρω σου θετική ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Τοξότη, που συνέχεια κάτι γίνεται και δεν ξεκαθαρίζουν. Φρόντισε να δώσεις άμεσες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Τοξότη, και σήμερα θα δρομολογήσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Ο ολοκληρωμένος χαρακτήρας σου και η συναισθηματική σου ασφάλεια, Αιγόκερε, σε κάνουν άνθρωπο γαλήνιο. Εκφράζεσαι με απόλυτη ηρεμία και το χαμόγελο δε σβήνει ποτέ από τα χείλη σου. Ανιδιοτέλεια και εντιμότητα είναι για σένα βασικές αξίες, κι αυτό κάνει τους άλλους να σε εμπιστεύονται και να σε θεωρούν το σωστό άνθρωπο, που θα τους δώσει την κατάλληλη συμβουλή και βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα η σχέση σου και η πορεία της, Αιγόκερε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε. Μείωσε μόνο το άγχος σου, αφού οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται.

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, πρέπει να κάνεις τους γύρω σου να καταλάβουν ότι είσαι δυνατός άνθρωπος και να πάψουν να θεωρούν ως αδυναμία την καλοσύνη και την ανάγκη σου για προσφορά. Κάποιες φορές πληγώνεσαι και θέλεις να αλλάξεις χαρακτήρα, σκληραίνοντας τη στάση σου απέναντι στους άλλους. Μην γελιέσαι όμως, αυτό δεν θα το πετύχεις ποτέ, αφού πάντα θα νοιάζεσαι και θα προσφέρεις. Νιώσε, λοιπόν, υπερηφάνεια για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, Υδροχόε. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, θέλεις να τελειώνεις με κάποιες υποθέσεις που σε φέρνουν πίσω στα σχέδιά σου. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα , αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύς
Γενικά

Σήμερα σε διακατέχει μεγάλη αβεβαιότητα, Ιχθύ, και δε νιώθεις σιγουριά γι’ αυτό που κάνεις. Θεωρείς τις επιτυχίες σου τυχαίο γεγονός και εύνοια της μοίρας. Κάνεις όμως μεγάλο λάθος και δεν εκτιμάς σωστά τις δυνατότητές σου. Τίποτε δεν γίνεται μόνο του, καθημερινά αγωνίζεσαι, κάνεις σωστές κινήσεις και πετυχαίνεις. Κατανόησε τις ικανότητές σου, διαχειρίσου την αβεβαιότητα και θα νιώσεις τη σιγουριά, αλλά και την ικανοποίηση, που σου αξίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα σε διακατέχει μεγάλη αβεβαιότητα, Ιχθύ, και δε νιώθεις σιγουριά γι’ αυτό που κάνεις. Θεωρείς τις επιτυχίες σου τυχαίο γεγονός και εύνοια της μοίρας. Κάνεις όμως μεγάλο λάθος και δεν εκτιμάς σωστά τις δυνατότητές σου. Τίποτε δεν γίνεται μόνο του, καθημερινά αγωνίζεσαι, κάνεις σωστές κινήσεις και πετυχαίνεις. Κατανόησε τις ικανότητές σου, διαχειρίσου την αβεβαιότητα και θα νιώσεις τη σιγουριά, αλλά και την ικανοποίηση, που σου αξίζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Σχέδια, συνεργασίες, και νέα ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης