Πάτρα: "Καζάνι" που βράζει πάλι το Λιμάνι - Νέο "ντου" εκατοντάδων μεταναστών - Ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ και ΜΑΤ στην περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

μια ημέρα μετά την επίσκεψη της ζ. τσιριγώτη

04: 50 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για λίγα μόνο λεπτά κράτησε η ηρεμία στην λιμενική ζώνη της Πάτρας. Αυτή την ώρα εκ νέου οι μετανάστες μαζικά προσπαθούν να μπουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν σε πλοίο της γραμμής Πάτρα Ιταλία. 

Αν και υπάρχει πλήθος αστυνομικών και λιμενικών στο σημείο δεν τους σταματά τίποτα. 

04:33ΜΜ 

Ηρέμησαν τα πνεύματα στην λιμενική ζώνη της Πάτρας. Ισχυρή αστυνομική και λιμενική δύναμη κατάφερε να αποσυμπιέσει την κατάσταση και οι περισσότεροι μετανάστες έχουν επιστρέψει στα εγκαταλελλειμένα εργοστάσια της ΑΒΕΞ και του Λαδόπουλου. 

Νωρίτερα:

Τα "ντου" των μεταναστών είναι συνεχόμενα προς την πλευρά του Λιμανιού. Οδηγοί φορτηγών βρίσκονται σε επιφυλακή και συνεχώς ελέγχουν τα φορτία τους πριν περάσουν τον έλεγχο για επιβίβαση στα πλοία για Ιταλία. Ακροβολισμένοι παντού οι λιμενικοί και οι αστυνομικοί εκτός της λιμενικής ζώνης. Οι οποίοι "παίζουν" κυνηγητό με τους μετανάστες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όταν επιχειρείται εισβολή εντος του χώρου του λιμανιού από διαφορετικά σημεία. 

Στην παραλιακή ζώνη βρίσκονται και ομάδες ΜΑΤ

 

 

 

-----------------

Μια μέρα μετά την επίσκεψη της  Αντιστρατήγου της ΕΛ.ΑΣ Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, στην Πάτρα για αυτοψία στην παραλιακή ζώνη, νέο ντου έγινε σήμερα το μεσημέρι από μετανάστες που επιχείρησαν να περάσουν τα κάγκελα του λιμανιού. Περισσότεροι από 150 αλλοδαποί, έτρεχαν μέσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα στην Ακτή Δυμαίων για να προλάβουν να περάσουν απέναντι, αλλά και να αποφύγουν τους αστυνομικούς.

Τώρα η ώρα είναι 03:36 μετά το μεσημέρι και η κατάσταση παραμένει έκρυθμη. Μεγάλη είναι η δύναμη των αστυνομικών που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και δυνάμεις ΜΑΤ από την Αχαΐα και άλλες περιοχές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό άκρα μυστικότητα στην Πάτρα για το μεταναστευτικό η Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ