Ντορέττα Παπαδημητρίου για Γιώργο Αγγελόπουλο: "Εγώ συναναστρέφομαι με κύριους..."

τι ειπε στην φαιη σκορδα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πέρασε το κατώφλι του Πρωινό και η Φαίη Σκορδά την υποδέχτηκε για να μιλήσουν για όλα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από το… μενού. Ποια είναι οι αλήθεια για τη σχέση τους;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογήθηκε:

«Οι φωτογραφίες δεν με σόκαραν, δεν κάναμε κάτι κρυφό ή κακό. Βρέθηκε στο μαγαζί ένας φωτογράφος που φυσικά δεν το ξέραμε. Οι φωτογραφίες που στάλθηκαν από κινητό πελάτη του μαγαζιού μου φαίνεται ακόμα πιο κρίμα. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ, να τραβήξω κρυφά μια φωτογραφία άλλους ανθρώπους και να τη στείλω στους δημοσιογράφους.

Cool, χαλαρή δεν είμαι ποτέ όταν κυκλοφορούν φωτογραφίες που αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν με ενόχλησαν οι φωτογραφίες που ήταν δυο φίλοι που βγήκαν να φάνε, αλλά οι συζητήσεις που έγιναν μετά από αυτό. Κάποιες ξεπέρασαν κάποια όρια.

Μπορούμε να μιλήσουμε για υποθετικά σενάρια πολύ. Όποιος πάει στη θάλασσα είναι κάτι ρομαντικό ή όποιος βγάζει το μπουφάν του να το δώσει σε μια γυναίκα που κρυώνει είναι πολύ περίεργο; Εγώ συναναστρέφομαι με κύριους και ένας κύριος όταν θα κρυώσει η γυναίκα δίπλα του, θα της δώσει το μπουφάν του. Είμαστε φίλοι. Έχουμε μια πολύ ωραία φιλική σχέση, αλλά μέχρι εκεί».

Διαβάστε επίσης